Nasaleze Cold&Flu Blocker, pršilo za nos

 

Pakiranje: 800 mg

Nasaleze Cold ob redni uporabi ustavi in deaktivira viruse in mikrobe, ki jih vdihnemo. S tem lahko preprečimo prehlad ali gripo oz. skrajšamo trajanje. Deluje že v dveh minutah.

 

 

9,95 z DDV

Prednosti

 

✓ Medicinski pripomoček.

✓ Nasaleze Cold&Flu Blocker klinično dokazano preprečuje prehlade in gripo, oz. skrajša trajanje ali preprečuje ponovitev.

✓ Primeren je za odrasle, otroke nad 3 leta, nosečnice in doječe matere.

✓  Nasaleze Cold ne vsebuje zdravil, ima odličen varnostni profil, ne povzroča zaspanosti.

✓  Nasaleze Cold se lahko uporablja v kombinirani terapiji z zdravili proti prehladu in gripi.

 

 

Opis

 

Nasaleze Cold&Flu Blocker je pršilo za nos s prahom in zagotavlja hitro in učinkovito zaščito pred virusi in mikrobi (bakterije, glivice) v zraku, ki jih vdihnemo skozi nos.

Po vpihu v vsako nosnico se s prisotno vlago na sluznici nosu tvori tanko plast gela, ki ujame in nevtralizira viruse in mikrobe in s tem prepreči nastanek okužbe. Deluje na vzrok in s tem prepreči simptome. Uporabite ga predno vstopite v gnečo, kjer se lahko okužite.

Učinkovitost Nasaleze Cold je bila potrjena v več študijah na ljudeh in in-vitro testiranjih tudi na virus ptičje gripe H5N1 in corona virus (CoV) 229E.
Primeren je za odrasle, otroke nad 3 leta, športnike, nosečnice in doječe matere.

Odmerjanje in način uporabeNasaleze Cold uporabite vsaj 3 krat dnevno ali večkrat, po en vpih v vsako nosnico. Vsebina zadostuje za 1 mesec redne uporabe.

Sestava: Nasaleze Cold vsebuje inertni celulozni prah rastlinskega izvora v pršilu za nos, z aromo peperminta in izvlečkom česna. Medicinski pripomoček.

Garancija kakovosti: Nasaleze Ltd. je družinsko podjetje iz Velike Britanije, ki je z unikatnimi medicinskimi pripomočki Nasaleze na trgu že 20 let. Prisotni so po vsem svetu od ZDA, Brazilije, EU, Kitajske, J.Koreje in Rusije. Podjetje je zavezano visokim standardom kakovosti, v sodelovanju z znanstveniki in zdravniki pa izvajajo klinične študije učinkovitosti proizvodov Nasaleze Allergy in Nasaleze Cold, ki jih je že preko 20. Objavljene so v vodilnih mednarodnih publikacijah. S predstavitvami rezultatov redno sodelujejo na Evropski alergološki akademiji (EAACI).

Poreklo: Velika Britanija

Opozorila: Za pravilno uporabo natančno preberite priložena navodila. Hranite na suhem mestu, nedostopno majhnim otrokom. Vsebino odprte plastenke porabite v 6 mesecih.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno, Za otroke