Isla Junior pastile, 20 pastil

 

Pakiranje: 20 pastil

Pastile Isla Junior so namenjene zlasti otrokom po 4. letu starosti, saj so prijetnega, otrokom prilagojenega okusa po jagodah in brez nepotrebnih dodatkov. Od ostalih pastil se razlikujejo tudi po tem, da so mehkejše in zato še primernejše za otroke.

 

6,35 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Engelhard

Prednosti

 

✓ Medicinski pripomoček.

✓ Brez umetnih arom, barvil in konzervansov.

✓ Ne vsebujejo sladkorja, glutena, laktoze in so prijazne za zobe.

✓ Primerne so tudi za vegane.

Opis

 

Nove pastile v družini Isla so namenjene lajšanju težav otrok z bolečim in vnetim grlom. So prijetnega okusa po jagodah in mehkejše od ostalih pastil Isla. Jemljejo jih lahko že otroci po dopolnjenem 4. letu starosti.
Glavna učinkovina je islandski lišaj, rastlina, ki kar v 80% sestoji iz dragocene sluzi, ki skupaj s slino v ustih in žrelu ustvarja zaščitni sloj. Na ta način se sluznica ust in žrela navlaži, značilnih težav z grlom in siljenja na suh, grleni kašelj je manj.
Pastile Isla Junior vsebujejo tudi vitamin C in cink, ki imata vlogo pri delovanju imunskega sistema, ter kalcijev pantotenat, ki pospeši celjenje poškodb na koži in sluznicah.

Področja uporabe:

  • Vneto, boleče, pekoče grlo.
  • Suh, dražeč kašelj.
  • Akutna hripavost.
  • Suha, razdražena sluznica žrela in grla.

Odmerjanje in način uporabe: Pastile Isla Junior so namenjene otrokom po 4. letu, ki že znajo varno lizati. Na dan lahko poližejo do 6 pastil.
Napotek za diabetike: ena pastila vsebuje 0,997 g sladkornih nadomestkov, kar ustreza 0,083 krušnim enotam (BU).

Sestava: Vodni ekstrakt islandskega lišaja, arabski gumi, sorbitol, maltitol, steviol glikozidi, askorbinska kislina, kalcijev pantotenat, cinkov glukonat, naravna aroma jagode, rastlinsko barvilo (ekstrakt korenja in črnega ribeza), srednjeverižni trigliceridi, prečiščena voda. V eni pastili Isla Junior je 20mg vitamina C, 0,5 mg cinka ter 2 mg kalcijevega D-pantotenata.

Garancija kakovosti:
Nemško podjetje Engelhard zaznamuje že 145 letna tradicija. V nemškem prostoru se podjetje uvršča med enega glavnih proizvajalcev zdravil, ki jih lahko kupimo brez recepta – OTC zdravila. V podjetju se prvenstveno ukvarjajo s področjem dihal in kožnih obolenj.  Njihovi izdelki Prospan in Isla že od nekdaj predstavljajo simbol kakovosti. Poleg zdravil za lajšanje izkašljevanja iz družine Prospan in pestre izbire različnih pastil iz družine Isla imajo v Sloveniji na voljo tudi Nisito, fiziloško raztopino v pršilu in v obliki mazila.

Poreklo: Nemčija

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Brez sladkorja, Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…