Vizol S Allergy, kapljice za oči

 

Pakiranje: 10 ml

Vizol S ALLERGY kapljice za oči z Ectoinom® delujejo preventivno pri izpostavljenosti različnim alergenom in lajšajo že obstoječe znake alergij.

 

10,49 z DDV

Prednosti

 

✓ Medicinski pripomoček.

✓ Ščitijo pred škodljivim delovanjem alergenov in pomagajo v procesu obnavljanja razdražene in občutljive očesne sluznice.

✓ Primerne za osebe, ki nosijo kontaktne leče, za otroke in tiste, ki imajo občutljive oči.

✓ Brez konzervansov, varne za uporabo še 6 tednov po odprtju.

✓ Do 340 sterilnih kapljic v praktični plastenki.

✓ Ekonomična in enostavna uporaba.

Opis

 

Vizol S ALLERGY kapljice za oči se uporabljajo za preprečevanje in lajšanje znakov alergijskega konjuktivitisa. Tako se lahko bistveno zmanjšajo znaki kot so srbenje, rdeče oči ali pretirano solzenje. Ščitijo oči pred škodljivim delovanjem alergenov in pomagajo pri procesu obnavljanja razdražene in občutljive očesne sluznice.

Plastenka z inovativno tehnologijo aplikatorja vsebuje filter, ki omogoča varno uporabo proizvoda, saj preprečuje onesnaženje raztopine po odprtju.

Ectoin® je naravna molekula, ki ščiti celice in zmanjšuje vnetje.

Način uporabe: Kapljice lahko uporabljate večkrat na dan, po potrebi. V oko vkapajte 1-2 kapljici ter nekajkrat pomežiknite, da se raztopina enakomerno porazdeli po površini očesa. V kolikor uporabljate še kakšen drug proizvod za oči, mora biti med uporabo teh dveh proizvodov vsaj 15 minutni razmak.

Sestava: Ectoin®, hidroksietil celuloza, natrijev klorid, voda, citratni pufer.

Opozorila: Pred uporabo preberite priložena navodila. Shranjujte izven dosega otrok. Po prvi uporabi proizvod uporabite v 6 tednih.