A.Vogel Extra Intense kapljice za oči

 

Pakiranje: 10ml

A.Vogel kapljice za oči Extra Intense odlikuje še močnejše delovanje, saj vsebujejo dvakratno količino hialuronske kisline. Za še intenzivnejše vlaženje oči, posebej takrat, ko je suhost oči zelo izrazita (ščemenje, občutljivost na svetlobo, prekomerno solzenje zaradi suhosti …).

 

12,64 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: A. Vogel

Prednosti

 

✓ Naravnega izvora.

✓ Intenzivnejše vlaženje, z dvakratno količino hialuronske kisline

✓ Ne vsebujejo konzervansov in so primerne za uporabnike kontaktnih leč.

✓ Primerne tudi za nosečnice in doječe matere ter otroke po 3. letu starosti

✓ Eno pakiranje zadošča za približno 30 dni uporabe.

✓ Lahko jih uporabljamo še 6 mesecev po prvem odprtju.

Opis

 

Suhe, pordele, utrujene oči povzročajo različni dejavniki, kot so daljša izpostavljenost različnim elektronskim zaslonom, zadrževanje v ogrevanih in klimatiziranih prostorih, neugodni vremenski pogoji, jemanje določenih zdravil, starostno pogojeni razlogi, itd.

Pri omenjenih težavah si lahko pomagate s povsem naravnim pripravkom, ki sestoji iz hialuronske kisline (naravna, telesu lastna snov) in zdravilne rastline smetlike, ki pomagata navlažiti površino očesa ter ščititi oko pred prekomernim hlapenjem solz. Z omenjenim načinom delovanja ublažimo tudi draženje in neprijeten občutek utrujenih oči. Kapljice so primerne za dolgotrajno uporabo.

Odmerjanje: Odrasli 5-krat dnevno kapnite 1 kapljico v vsako oko. Kapljice se lahko uporabljajo največ 30 zaporednih dni. Kapljice za oči lahko uporabljajo tudi nosečnice in doječe matere. Svetujemo vam, da kapljic ne delite z drugimi ljudmi. Kapljice za oči ne zameglijo vida, zato lahko takoj po uporabi normalno vidite.

Način uporabe: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sestava: A.Vogel Kapljice za oči vsebujejo hialuronsko kislino 2 mg/ml, navadno smetliko (Euphrasia officinalis), natrijev klorid, borovo kislino, dinatrijev tetraborat dekahidrat, vodo.

Garancija kakovosti: A.Vogel je svetovno priznana znamka švicarskega podjetja Bioforce, ki ga je v Švici leta 1963 ustanovil Alfred Vogel, pionir naravnega zdravljenja.
Ključne prednosti zdravil in ostalih izdelkov A.Vogel:

  • sveže nabrana in takoj predelana zdravilna zelišča, praktično v celoti iz strogo nadzorovane ekološke pridelave,
  • uporaba sveže, celotne rastline in ne zgolj posameznih, izoliranih učinkovin ali suhih delov rastline,
  • polna moč zdravilnih učinkovin (rastline obirajo ob polni zrelosti in v najbolj optimalnem času); da se zdravilna moč ohrani, gredo sveže nabrana zelišča takoj v nadaljnjo predelavo,
  • pridelava lastnih semen – nadziranje postopka od semena do zdravila,
  • kontrolirana biološka pridelava in uporaba izključno naravnih ekstracijskih sredstev in pomožnih snovi (morebitni stranski učinki zaradi tujih primesi so tako izključeni),
  • pri ekološki pridelavi rastline pridelujejo v skladu s strogimi smernicami bio-suisse, kar pomeni: brez umetnih gnojil in brez sredstev za uničevanje škodljivcev, plevela ali plesni,
  • sledenje strogim smernicam GMP (Good Manufacturing Practise – Dobra proizvodna praksa) evropskih in švicarskih uradov za zdravila.

Zdravje je možno ohraniti ali si ga povrniti le z upoštevanjem treh ključnih stebrov: uravnotežen življenjski slog, zdrava prehrana in naravni izdelki za zdravljenje. Izdelki A.Vogel so sinonim za celostno obravnavo človeka.

Poreklo: Švica

Opozorilo: Kapljic ne uporabljajte, če ste alergični na katero koli od sestavin.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno