Isla Medic Voice pastile, 50 pastil

 

Pakiranje: 50 pastil

Pastile Isla Medic Voice so medicisnki pripomoček in se uporabljajo za lajšanje značilnih težav v grlu. Pastile imajo dober okus z blago aromo češnje in mentola.

 

12,56 z DDV

Ni na zalogi

Kategoriji: , Blagovna znamka: Engelhard

Prednosti

 

✓ Medicinski pripomoček.

✓ Ne vsebuje glutena.

✓ Brez laktoze.

✓ Primerno za vegane.

✓ Primerno za otroke, nosečnice in diabetike.

✓ Naravna pomoč za lajšanje težav z žrelom.

 

Opis

 

Pastile Isla Medic Voice so medicinski pripomoček in vsebujejo hidrogel s hialuronsko kislino ter izvleček islandskega lišaja. Preko vzdraženega grla hitro sprostijo sloj učinkovin, ki vneto sluznico grla zaščiti, vlaži in umirja.

Pastile Isla® Medic Voice  zato umirjajo izrazitejše simptome pri vnetjih grla in ustne sluznice, kot so draženje h kašlju, pohrkovanje in hripavost. Primerne so tudi za vlaženje suhih ust, s tem povezanim občutkom bolečega oz. pekočega grla in pri razdraženih glasilkah oz. intenzivnejši rabi glasu (pevci, govorniki).

Odmerjanje in način uporabe: Odrasli in otroci, starejši od 6 let, po potrebi do 6-krat dnevno počasi raztopite v ustih po 1 pastilo. Pastile lahko uporabljate tudi dolgotrajno ali občasno.
Napotek za diabetike: 1 pastila vsebuje 1,05 g sladkornih nadomestkov, kar ustreza 0,09 BU (krušnim enotam).

Sestava: Vodni ekstrakt islandskega lišaja (0,4-0,8 : 1), karbomer, ksantanski gumi, natrijev hialuronat, arabski gumi, sorbitol, maltitol, brezvodna citronska kislina, kalijev acesulfamat, levomentol, arome, rastlinsko barvilo (ekstrakt korenja in črnega ribeza), srednjeverižni trigliceridi, prečiščena voda.
Sladkorna nadomestka v 1 pastili: 0,11 g sorbitola in 0,94 g maltitola, kar ustreza 0,09 BU (krušnim enotam).

Garancija kakovosti:
Nemško podjetje Engelhard zaznamuje že 145 letna tradicija. V nemškem prostoru se podjetje uvršča med enega glavnih proizvajalcev zdravil, ki jih lahko kupimo brez recepta – OTC zdravila. V podjetju se prvenstveno ukvarjajo s področjem dihal in kožnih obolenj.  Njihovi izdelki Prospan in Isla že od nekdaj predstavljajo simbol kakovosti. Poleg zdravil za lajšanje izkašljevanja iz družine Prospan in pestre izbire različnih pastil iz družine Isla imajo v Sloveniji na voljo tudi Nisito, fiziloško raztopino v pršilu in v obliki mazila.

Poreklo: Nemčija

Opozorilo: Če se vaše težave poslabšajo ali ne izboljšajo v 3 dneh, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…