A.Vogel Echinacea krema

 

Pakiranje: 37ml

A. Vogel Echinacea krema vsebuje izvleček svežega biološko pridelanega ameriškega slamnika in divje mačehe iz lastnih nasadov v Švici.

 

6,34 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: A. Vogel

Prednosti

 

✓ Naravni izdelek.

✓ Pomaga ohraniti kožo v dobrem stanju.

✓ Vsebuje izvleček sveže ehinacje.

 

Opis

 

Echinacea krema je namenjena negi pordele, razdražene kože in kože z lažjimi površinskimi praskami oz odrgninami, s pridom pa jo lahko uporabljate tudi po britju. Krema se v kožo hitro vpije, je ne masti, kožo zaščiti, sprosti in navlaži. Echinacea krema je primerna za obraz kot dnevna ali nočna krema ter tudi za druge dele telesa.
Echinacea krema je pripravljena na osnovi kakovostnih naravnih sestavin. Vsebuje izvlečka iz škrlatnega ameriškega slamnika (lat. Echinacea purpurea) ter mačehe (lat. Viola tricolor), ki ju pridobivajo izključno iz svežih zelišč in po postopku, ki omogoča, da se ohranijo vse koristne lastnosti vsebovanih rastlinskih izvlečkov.

Način uporabe: Uporaba je enostavna – po potrebi jo nanesite na prizadete dele telesa ali obraz ter razmažite. Ugotovili boste, da se krema hitro vpije, da kože ne masti, pač pa jo vlaži in ščiti. Echinacea kremo lahko uporabljate tako pogosto, kolikor je to potrebno.

Sestava: Tinktura iz svežega ameriškega slamnika, tinktura iz sveže mačehe, cetilan, lešnikovo olje, propilenglikol, nipagin.

Garancija kakovosti: A.Vogel je svetovno priznana znamka švicarskega podjetja Bioforce, ki ga je v Švici leta 1963 ustanovil Alfred Vogel, pionir naravnega zdravljenja.
Ključne prednosti zdravil in ostalih izdelkov A.Vogel:

  • sveže nabrana in takoj predelana zdravilna zelišča, praktično v celoti iz strogo nadzorovane ekološke pridelave,
  • uporaba sveže, celotne rastline in ne zgolj posameznih, izoliranih učinkovin ali suhih delov rastline,
  • polna moč zdravilnih učinkovin (rastline obirajo ob polni zrelosti in v najbolj optimalnem času); da se zdravilna moč ohrani, gredo sveže nabrana zelišča takoj v nadaljnjo predelavo,
  • pridelava lastnih semen – nadziranje postopka od semena do zdravila,
  • kontrolirana biološka pridelava in uporaba izključno naravnih ekstracijskih sredstev in pomožnih snovi (morebitni stranski učinki zaradi tujih primesi so tako izključeni),
  • pri ekološki pridelavi rastline pridelujejo v skladu s strogimi smernicami bio-suisse, kar pomeni: brez umetnih gnojil in brez sredstev za uničevanje škodljivcev, plevela ali plesni,
  • sledenje strogim smernicam GMP (Good Manufacturing Practise – Dobra proizvodna praksa) evropskih in švicarskih uradov za zdravila.

Zdravje je možno ohraniti ali si ga povrniti le z upoštevanjem treh ključnih stebrov: uravnotežen življenjski slog, zdrava prehrana in naravni izdelki za zdravljenje. Izdelki A.Vogel so sinonim za celostno obravnavo človeka.

Poreklo: Švica

Opozorila: Namenjena je samo zunanji uporabi. Izogibajte se stiku z očmi. Vsebuje arašidovo olje.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno