Isla Cassis pastile, 60 pastil

 

Pakiranje: 60 pastil

Pastile Isla Cassis so medicinski pripomoček rastlinskega izvora, namenjeno uporabi pri vnetem, vzdraženem grlu, suhem, dražečem kašlju in hripavosti, s prijetnim okusom črnega ribeza in dodanim vitaminom C.

 

9,49 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Engelhard

Prednosti

 

✓ Medicinski pripomoček.

✓ Ne vsebuje glutena.

✓ Brez laktoze.

✓ Primerno za vegane.

✓ Ne vsebujejo sladkorja, zato so primerne za diabetike in za otroke, pri katerih ima lahko sladkor slab vpliv na zobno sklenino.

✓ Naravna pomoč za lajšanje težav z žrelom.

Opis

 

Sluzi islandskega lišaja, ki jih vsebujejo pastile Isla Cassis, kot balzam prekrijejo sluznico grla in žrela ter jo s tem zavarujejo pred nadaljnjim draženjem, suhim in onesnaženim zrakom. Vzdražena sluznica se tako hitreje pomiri in vzpostavi svojo naravno obrambo.
Pastile se uporabljajo pri stanjih, kot so draženje h kašlju in hripavosti, preobremenitev glasilk (pri govornikih, učiteljih, pevcih in igralcih), dihanje suhega zraka (kadar je prostor ogrevan in klimatiziran), omejeno dihanje skozi nos (pri prehladih in športnih aktivnostih).

Uporaba: 

  • pri suhem in pekočem žrelu,
  • draženju h kašlju,
  • hripavosti,
  • preobremenitvi glasilk,
  • vdihavanju suhega zraka,
  • omejenem dihanju skozi nos,
  • sočasnem jemanju z lokalno delujočimi zdravili (antiseptiki).

Odmerjanje: Odrasli in otroci, starejši od 4-ih let 1-2 pastili 3- do 5-krat dnevno oziroma 1-2 pastili 5- do 7- krat dnevno, če je grlo že vneto ali če nas močno draži na suh kašelj.

Sestava: Ena pastila vsebuje 80 mg vodnega ekstrakta islandskega lišaja (0,4–0,8 : 1), askorbinsko kislino (vitamin C), sorbitol, arabski gumi, maltitol, brezvodno citronsko kislino, kalijev acesulfamat, ekstrakt črnega ribeza, aromo črnega ribeza, redko tekoči parafin, prečiščeno vodo.
Pastile vsebujejo sladkorne nadomestke. V eni pastili je 112 mg sorbitola in 285 mg maltitola, kar ustreza 0,033 BU (krušnim enotam).

Garancija kakovosti:
Nemško podjetje Engelhard zaznamuje že 145 letna tradicija. V nemškem prostoru se podjetje uvršča med enega glavnih proizvajalcev zdravil, ki jih lahko kupimo brez recepta – OTC zdravila. V podjetju se prvenstveno ukvarjajo s področjem dihal in kožnih obolenj.  Njihovi izdelki Prospan in Isla že od nekdaj predstavljajo simbol kakovosti. Poleg zdravil za lajšanje izkašljevanja iz družine Prospan in pestre izbire različnih pastil iz družine Isla imajo v Sloveniji na voljo tudi Nisito, fiziloško raztopino v pršilu in v obliki mazila.

Poreklo: Nemčija

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Brez sladkorja, Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…