Fitobimbi Zanzi Baby 0+, pršilo

 

 

Pakiranje: 100 ml

Zanzi Baby 0+ pršilo naravno zaščiti  in neguje kožo. Primeren je za dojenčke ter malčke in se uporablja od prvih mesecev dalje.

 

12,99 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Pharmalife

Prednosti

 

✓ Posebej razvit za malčke in otroke od prvih mesecev dalje.

✓ Zaščiti kožo z naravnimi sestavinami.

✓ Ne masti, ne pušča madežev, se hitro vpije.

✓ Brez gensko spremenjenih organizmov, DEET in silikonov.

✓ Dermatološko testiran.

 

Opis

 

Zanzi Baby 0+ pršilo je izdelek naravne linije Fitobimbi, ki zaščiti in neguje kožo z rastlinskimi izvlečki citronele, sivke, melise, cedre ter oljem andirobe in neemovim oljem. Izdelek  je razvit za dojenček ter malčke, in se lahko uporablja od prvih mesec dalje. Je brez potisnega plina, gensko spremenjenih organizmov, silikonov in DEET.

Način uporabe: Izdelek razpršite na izpostavljene dele telesa, kot so obraz, vrat in roke. Rahlo masirajte, dokler se izdelek popolnoma ne vpije. Postopek ponavljajte v rednih intervalih.

Sestavine: Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Propylene Glycol Isoceteth-3 Acetate, Dicaprylyl Ether, Carapa, Guaianensis Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Melia Azadirachta Seed Oil, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Cedrus Atlantica Wood Extract, Cymbopogon Nardus Herb Extract, Melissa Officinalis, Leaf Extract, Benzoic Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum.

Poreklo: Italija

Garancija kakovosti:
Pharmalife Research s.r.l.
Iz narave z znanostjo

Proizvajalec Pharmalife Research s.r.l. deluje pod strogimi farmacevtskimi režimi, kakovost zagotavljajo pridobljeni certifikati GMP (Good Manufacturing Practices) ter vsi potrebni ISO certifikati. Proizvodi temeljijo na dolgoletni tradiciji in znanosti iz fitoterapije, podjetje vodi zdravnica Dr. Anna Crupi, ki je priznana strokovnjakinja s področja fitoterapije in je tudi vodja razvoja in raziskav. Proizvajalec uporablja izključno preverjene in z znanstvenimi dokazi podprte naravne učinkovine. Rastlinski izvlečki so s točno določeno ekstrakcijsko metodo standardizirani, kar zagotavlja najvišjo kakovost in točno določeno vsebnost aktivne učinkovine. V končne izdelke so preliti s pomočjo najmodernejše tehnologije in sodobnih spoznanj s področja fitoterapije. Visoko fitoterapevtsko kakovost in učinkovitost zagotavljajo z rednimi raziskavami strokovnjakov (farmacevtov, kemikov, zdravnikov) ter skrbno izbranimi proizvajalci surovin. Za izvedbo farmakoloških in kliničnih študij se povezujejo z najuglednejšimi nacionalnimi ustanovami (Univerza v Messini, Center za naravno medicino bolnišnice v Empoliju, univerzitetni centri v Italiji), ki delujejo na področju fitoterapije. Strokovne raziskave so redno objavljene v priznanih farmacevtskih strokovnih revijah. Proizvodi iz laboratorijev Pharmalife Research so na voljo v več kot 50 državah sveta in lajšajo težave milijonom uporabnikov po vsem svetu.

Opozorilo: Samo za zunanjo uporabo. Ne uporabljajte v primeru preobčutljivosti ali alergije na eno ali več sestavin. Izdelka ne smemo nanašati na poškodovano kožo, sluznice ter predele okoli oči in ust. Shranjujte v suhem in hladnem prostoru, odmaknjeno od toplotnih in svetlobnih virov. Shranjevati nedosegljivo otrokom.