LUUF pastile za usta, žrelo in grlo

 

Pakiranje: 20 pastil

LUUF® pastile za usta, žrelo in grlo z islandskim lišajem in slezom blagodejno vplivajo na ustno in žrelno sluznico. Rastlinske sestavine tvorijo med raztapljanjem pastil zaščitni film na sluznici. Biotin prispeva k ohranjanju zdravih sluznic. Cink ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. S sadnim okusom bezga.

 

5,79 z DDV

Prednosti

 

✓ Naravna dobrobit za usta, žrelo in grlo: sestavine (t.i. sluzi) islandskega lišaja in navadnega sleza tvorijo zaščitni film na ustni in žrelni sluznici.

✓ Podpora imunskemu sistemu: cink ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.

✓ Dodaten plus: biotin prispeva k ohranjanju zdravih sluznic.

✓ Visoki odmerki islandskega lišaja in sleza.

✓ Vlažilni film na dražeči sluznici.

✓ Pomaga pri hripavosti.

✓ Sadni okus bezga.

✓ Brez umetnih barvil in konzervansov.

✓ Idealen za potovanja.

 

Opis

 

Vlažilni film na dražeči sluznici in pomoč pri hripavosti
LUUF® pastile za usta, žrelo in grlo z islandskim lišajem, slezom, cinkom in biotinom blagodejno vplivajo na ustno in žrelno sluznico. Še posebej v hladni sezoni se lahko sluznice ust, žrela in grla izsušijo, saj zaradi nizkih zunanjih temperatur in suhega ogrevanega zraka prostori izgubljajo vlago. Poleg tega tudi tobačni dim, prašni delci in umazanija dražijo sluznico. Te različne dražeče snovi se lahko zlahka prilepijo na sluznico ust, žrela in grla ter povzročajo neprijeten, dražeč občutek.
Tudi intenzivno govorjenje in petje pripomoreta k draženju občutljivih glasilk. Posledica je lahko hripavost in dražeč občutek v ustih, žrelu in grlu.

Tako za islandski lišaj kot tudi za navadni slez je značilna izjemno visoka vsebnost sluzi, ki lahko tvorijo film na sluznici. Zato se ju tradicionalno uporablja na predelih ustne in žrelne sluznice ter grla.
Islandski lišaj (Lichen islandicus) prihaja iz arktične tundre na skrajnem severu in je eden od bolj odpornih lišajev. Zaradi
blagodejnega delovanja sluzi pri draženju dihalnih poti je ta rastlina znana tudi pod imenom „pljučni mah”.
Navadni slez (Althaeae officinalis) ima zaradi visoke vsebnosti sluzi v koreninah tudi dolgo tradicijo uporabe in je tako odlično dopolnilo islandskemu lišaju.

Odmerjanje in uporaba: Po potrebi večkrat na dan raztopite v ustih eno pastilo za usta, žrelo in grlo. Do 5 pastil dnevno.
Za odrasle in otroke od 6. leta starosti.

Sestava:
1 PASTILA VSEBUJE:

1 pastila (*PDV)
Izvleček islandskega lišaja 100 mg
 

ustreza 350 mg islandskega lišaja

Izvleček korenine navadnega sleza 30 mg
ustreza 90 mg sleza
Biotin 10 μg (20%)
Cink 2 mg (20%)

*PDV = priporočen dnevni vnos v %.
Brez laktoze*, kvasa in glutena.
*< 0,1 g laktoze na 100 g izdelka (laktoza=mlečni sladkor)
Primerno za vegane.
Ena pastila za grlo vsebuje 0,04 krušnih enot.

Sestavine: sredstvo za glaziranje arabski gumi, sredstvo za povečanje prostornine maltitol, izvleček islandskega lišaja, sredstvo za povečanje prostornine sorbitol, izvleček korenine navadnega sleza, voda, kislina citronska kislina, cinkov citrat, barvilo karamel, aroma (bezeg), kokosova maščoba, sladilo sukraloza, biotin.

Opozorila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. O uporabi prehranskega dopolnila LUUF® pastile za usta, žrelo in grlo z islandskim lišajem in slezom med nosečnostjo in dojenjem ni podatkov. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem in pri sobni temperaturi.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno