Vulvovagi pršilo, 20 ml

 

Pakiranje: 20 ml

Medicinski pripomoček pri vaginalnih težavah: vnetjih, bakterijskih, virusnih in glivičnih okužbah, pordelosti, srbenju, pekočem občutku, vaginalni suhosti, fizioloških spremembah in nenormalnem izločanju, ki ga povzroča hipoksija. 

 

19,90 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Erbagil

Prednosti

 

✓ Medicinski pripomoček.

✓ Varna izbira, ker je za vse vrste okužb (bakterijske, virusne, glivične). Pogosto gre za bakterijsko in glivično vnetje hkrati. V določenih primerih je težko določiti za katero vrsto vnetja gre, zato je prednost, če izdelek pokriva vsa vnetja hkrati.

✓ Kronična vnetja, ker je tudi za preventivo (prednost za tiste s pogostimi težavami, kopanje v bazenih, težave v obdobjih menstruacij).

✓ Domača lekarna, ker ni omejitev uporabe, za preventivo, vse vrste okužb, dolg čas uporabnosti po odprtju.

✓ Edini izdelek z nastavkom pri nas.

✓ Edinstvena sestava, ker vsebuje mešanico Ozoile.

Opis

Vulvovagi pršilo se uporablja pri vaginalnih težavah: vnetjih, bakterijskih, virusnih in glivičnih okužbah, pordelosti, srbenju, pekočem občutku, vaginalni suhosti, fizioloških spremembah in nenormalnem izločanju, ki ga povzroča hipoksija. Za zunanjo in notranjo uporabo. Dodan je poseben aplikator za notranjo uporabo.

Sestava:

  • Ozoile® (stabilni ozonidi z vitamin E acetatom):Deluje protivnetno in proti rdečici, srbenju, pekočemu občutku in otekanju. Prenese kisik v tkivo, ki povečuje epitelizacijo in regeneracijo tkiva.
  • Vitamin E acetat: Nasprotuje peroksidaciji membranskih lipidov. Pomirjujoč učinek. Zavira proste radikale.
  • Olje iz listov čajevca (Melaleuca Alternifolia): Izboljša protiglivično delovanje Ozoila.
  • Gliceritinska kislina: Pomirjevalno deluje na spremembo vagine-vulve.

Ozoile, stabilni ozonidi z vitaminom E acetatom, je sestavina vseh medicinskih pripomočkov Erbagil za preprečevanje in celjenje kožnih poškodb. Gre za biološki induktor, pridobljen iz patentiranega zelenega tehnološkega procesa, kjer se ozon veže na oleinsko kislino in tvori stabilne ozonide.

Odmerjanje in način uporabe:

V akutnem obdobju preparat razpršite dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer ali po zdravniškem nasvetu do popolnega izginotja simptomov.  V  fazi vzdrževanja pa enkrat na dan (zvečer) še en teden. Za zunanjo in notranjo uporabo zaradi dvojnega izmenljivega  razdeljevalca. Pred uporabo pršila, mesto očistimo z ActiMaris sensitiv raztopino.

Opozorilo:

Ne zaužite in hranite izven dosega otrok. Ne uporabljajte medicinskega izdelka po datumu uporabnosti. Ne uporabljajte, če je embalaža poškodovana.

Ne obstajajo primeri preobčutljivosti ali stranskih učinkov, če pa se to vseeno zgodi, takoj prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Pred uporabo medicinskega pripomočka si dobro umijte roke. Stekleničko trdno zaprite po uporabi. Izdelek hranite v suhem prostoru daleč od vira toplote in izpostavljenosti sončni svetlobi. Po odprtju je priporočljivo izdelek porabiti v 6 mesecih.

Poreklo: Italija

Garancija kakovosti:

Erbagil zelo spoštuje naravo in se zaveda njene pomembnosti. Ob tem predstavlja popolno zvezo med naravo in človekom. Narava ponuja dragocene surovine, človek pa izkorišča njen potencial in proizvaja visoko kakovostne izdelke, ki se izvažajo po vsem svetu. Posestvo podjetja se nahaja na hribu Sannio, kjer rastejo gojene oljke, trta in zdravilne rastline. Tukaj ima ustanovitelj podjetja tudi svoje korenine. Vse skupaj se je začelo s ponosnim kmetijskim poklicem. V zadnjih desetletjih se nadaljuje z ambicioznim procesom raziskav in inovacij. Pri podjetju Erbagil se odvija celoten razvojni postopek: od surovine, ki jo proizvaja na svojem posestvu, do prototipa podjetja, raziskave in do njegove realizacije. Erbagil oblikuje, izdeluje in trži medicinske pripomočke, kozmetiko, pijačo in kmetijske izdelke z ekskluzivnimi ekološkimi surovinami, ki so 100% narejeni v Italiji. Podjetje je trenutno v rokah ustanovitelja dr. Vincenza Benevento.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…