Isla Mint pastile, 60 pastil

 

Pakiranje: 60 pastil

Pastile Isla Mint so medicinski pripomoček rastlinskega izvora, namenjeno uporabi pri vnetem, vzdraženem grlu, suhem, dražečem kašlju in hripavosti, s prijetnim okusom poprove mete.

 

9,49 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Engelhard

Prednosti

 

✓ Medicinski pripomoček.

✓ Ne vsebuje glutena.

✓ Brez laktoze.

✓ Primerno za vegane.

✓ Naravna pomoč za lajšanje težav z žrelom.

Opis

 

Pastile Isla Mint so medicinski pripomoček rastlinskega izvora, namenjeno uporabi pri vnetem, vzdraženem grlu, suhem, dražečem kašlju in hripavosti. V ekstraktu vsebovane učinkovine prekrijejo sluznico v grlu in žrelu. S tem jo ščitijo pred zunanjo infekcijo in vzdraženjem zaradi različnih vzrokov, umirjajo suh, dražeč kašelj ter vnetja gornjih dihalnih poti. Uporabljamo jih pri prenapenjanju glasu – npr. govorniki, učitelji, pevci in igralci.

Uporaba: 

  • ob vnetem in vzdraženem grlu, zaradi umirjanja vnetja in obnove sluznice v grlu,
  • ob suhem, dražečem kašlju,
  • ob hripavosti kot posledici akutnega vnetja,
  • kadar bivamo v prostorih s suhim zrakom (npr. centralno ogrevanje, klimatizirani prostori), zaradi boljše ovlažitve sluznice grla in zmanjšanja draženja v grlu,
  • preventivno pri verjetnosti obolevanja za prehladom, zaradi sposobnosti zdravila da zaščiti dihalne poti pred infekcijo
  • kadar bolj naprezamo glas (npr. govorniki, učitelji, pevci in igralci),
  • kadar imamo zamašen nos in zato dihamo skozi usta, zaradi boljše ovlažitve sluznice grla in zmanjšanja draženja v grlu.

Odmerjanje: Od 4. leta starosti dalje, večkrat dnevno po 1-2 pastili. Lahko jih jemljemo po potrebi dalj časa.

Sestava: Ena pastila vsebuje 80 mg vodnega ekstrakta islandskega lišaja (0,4-0,8:1), arabski gumi, sorbitol, redko tekoči parafin, aspartam, bakrov kompleks s klorofilom (barvilo E141), eterično olje poprove mete, prečiščeno vodo.
V eni pastili je 392 mg sorbitola (sladkornega nadomestka), kar ustreza 0,031 BU (krušnim enotam).

Garancija kakovosti:
Nemško podjetje Engelhard zaznamuje že 145 letna tradicija. V nemškem prostoru se podjetje uvršča med enega glavnih proizvajalcev zdravil, ki jih lahko kupimo brez recepta – OTC zdravila. V podjetju se prvenstveno ukvarjajo s področjem dihal in kožnih obolenj.  Njihovi izdelki Prospan in Isla že od nekdaj predstavljajo simbol kakovosti. Poleg zdravil za lajšanje izkašljevanja iz družine Prospan in pestre izbire različnih pastil iz družine Isla imajo v Sloveniji na voljo tudi Nisito, fiziloško raztopino v pršilu in v obliki mazila.

Poreklo: Nemčija

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…