Obesimed® Forte, kapsule

 

Pakiranje: 28 kapsul

Obesimed® Forte je medicinski pripomoček za zdravljenje odraslih oseb, starejših od 18 let, s prekomerno telesno težo 10 kg ali več oziroma indeksom telesne mase (ITM) 28 ali več. Klinično dokazano zmanjšuje lakoto, preprečuje prenajedanje in pripomore k izgubi telesne teže.

 

25,84 z DDV

Prednosti

 

✓ Je medicinski pripomoček.

✓ Vsebuje kombinacijo polisaharidov, ki so izjemno učinkoviti pri zmanjševanju apetita.

✓ Vzbudi občutek sitosti in zmanjša lakoto.

✓ Uravnava zdravo raven krvnega sladkorja.

✓ Ne izgoreva kalorij.

 

Opis

 

Obesimed® Forte vsebuje kombinacijo polisaharidov Omtec 19® in OmtecX®. To je edinstvena nova mešanica previdno izbranih, visoko viskoznih, topnih vlaknin. Imajo sinergijski učinek in dosežejo viskoznost ter nabreknejo z vodo kar trikratno, v primerjavi z enako količino posamezne vlaknine.

Komu je namenjen Obesimed® Forte?
Obesimed® Forte je namenjen odraslim osebam:

  • s prekomerno telesno maso 10 kg ali več oziroma z indeksom telesne mase (ITM) 28 ali več,
  • pri katerih razne diete ne pomagajo,
  • ki vedno občutijo lakoto,
  • ki po obrokih niso popolnoma zadovoljili občutka po lakoti ali pa so zasvojeni z ogljikovimi hidrati ali trpijo za hiperinzulinemijo.

Odmerjanje in način uporabe: Kapsulo se vzame 1 uro pred obrokom, skupaj s kozarcem vode in se jo celo pogoltne. Učinkovit odmerek običajno znaša 1 do 2 kapsuli na obrok, do maksimalnega odmerka 6 kapsul 3-krat dnevno.

Sestava: V eni kapsuli – kombinacija Omtec19 in OmtecX. Izdelek vsebuje tudi krompirjev škrob, hidroksipropilmetil celulozo, sončnično olje in titanov dioksid.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Priporoča se zdrav način življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi. Izdelka se ne priporoča nosečnicam in doječim materam.