A.Vogel Echinacea bonboni, 75g

 

Pakiranje: 75g

Bonboni Echinacea A. Vogla so polnjeni z ehinacejo in črnim ribezom. Vsebujejo naravni vitamin C iz karibske češnje.

 

3,20 z DDV

Prednosti

 

✓ Ne vsebujejo sladil, sladkornih nadomestkov, umetnih arom, barvil in genetsko spremenjenih organizmov.

✓ Ne vsebujejo laktoze.

✓ Ne vsebujejo glutena.

Opis

 

Bonboni Echinacea A. Vogla vsebujejo naravni vitamin C, pridobljen iz karibske češnje. So izvrstnega okusa in ne vsebujejo sladil, sladkornih nadomestkov, umetnih arom, barvil ali genetsko spremenjenih organizmov. Polnjeni so s koncentratom ehinaceje in črnega ribeza, vsebujejo pa tudi izvleček bezga in zelišč.

Sestava: Sladkor, glukozni sirup, sirup iz invertnega sladkorja, voda, citronska kislina (za uravnavanje kislosti), prah iz acerole, koncentrat črnega ribeza, naravne arome, koncentrat ehinaceje 0,2 %, ekstrakt bezga, izvlečki zelišč, kuhinjska sol.

Garancija kakovosti: A.Vogel je svetovno priznana znamka švicarskega podjetja Bioforce, ki ga je v Švici leta 1963 ustanovil Alfred Vogel, pionir naravnega zdravljenja.
Ključne prednosti zdravil in ostalih izdelkov A.Vogel:

  • sveže nabrana in takoj predelana zdravilna zelišča, praktično v celoti iz strogo nadzorovane ekološke pridelave,
  • uporaba sveže, celotne rastline in ne zgolj posameznih, izoliranih učinkovin ali suhih delov rastline,
  • polna moč zdravilnih učinkovin (rastline obirajo ob polni zrelosti in v najbolj optimalnem času); da se zdravilna moč ohrani, gredo sveže nabrana zelišča takoj v nadaljnjo predelavo,
  • pridelava lastnih semen – nadziranje postopka od semena do zdravila,
  • kontrolirana biološka pridelava in uporaba izključno naravnih ekstracijskih sredstev in pomožnih snovi (morebitni stranski učinki zaradi tujih primesi so tako izključeni),
  • pri ekološki pridelavi rastline pridelujejo v skladu s strogimi smernicami bio-suisse, kar pomeni: brez umetnih gnojil in brez sredstev za uničevanje škodljivcev, plevela ali plesni,
  • sledenje strogim smernicam GMP (Good Manufacturing Practise – Dobra proizvodna praksa) evropskih in švicarskih uradov za zdravila.

Zdravje je možno ohraniti ali si ga povrniti le z upoštevanjem treh ključnih stebrov: uravnotežen življenjski slog, zdrava prehrana in naravni izdelki za zdravljenje. Izdelki A.Vogel so sinonim za celostno obravnavo človeka.

Poreklo: Švica

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…