Solgar Curcumin, kapsule

 

Pakiranje: 30 kapsul

Solga Curcumin vsebuje 800 mg naravnega izvlečka korenike kurkume (Curcuma longa). Ena kapsula ima 185-krat večjo biorazpoložljivost v primerjavi z naravnim kurkuminom v prahu.

 

39,22 z DDV

Prednosti

 

✓ Jemanje 1x dnevno.

✓ Visoka stopnja biorazpoložljivosti.

✓ Naraven izvor.

✓ 185-krat večja biorazpoložljivost v primerjavi z naravnim kurkuminom v prahu.

✓ 6,8-krat hitrejša absorpcija.

✓ Bio-mimetičnost (podobnost naravnemu).

✓ Brez sladkorja, soli, škroba, kvasa, glutena in mlečnih sestavin ter brez umetnih arom ali barvil.

✓ Steklena embalaža.

✓ Certifikat Dobre proizvodne prakse.

Opis

 

Prehransko dopolnilo Solgar Curcumin vsebuje 800 mg naravnega izvlečka korenike kurkume. Solgar prvič spreminja slabo topen, in zaradi tega slabo absorbirajoči kurkumin, v vodotopen fitonutrient, ki se takoj maksimalno absorbira. Učinkovitost ene same kapsule izdelka Solgar Curcumin se lahko primerja z učinkom 74 kapsul po 100 mg standardnega izvlečka kurkumina. Solgar kot prvi obdaja (enkapsulira) standardizirani izvleček kurkumina z mikroskopskimi ovojnicami, ki „imajo rade vodo“ in se imenujejo micele. Solgar Curcumin je v takšni obliki za organizem bolj uporaben in zagotavlja boljšo in hitrejšo absorpcijo, v plazmi pa se obdrži 24 h.

Brez sladkorja, soli, škroba, kvasa, glutena in mlečnih sestavin ter  brez umetnih arom ali barvil.

Sestava:

Sestavina V 1 kapsuli PDV*
Izvleček korenike kurkume (Curcuma longa 800 mg
od tega:
skupni kurkuminoidi 48 mg
kurkumin 40 mg

*PDV= priporočen dnevni vnos v %

Odmerjanje in način uporabe: Zaužijte 1 kapusulo na dan, priporočljivo med obrokom.

Garancija kakovosti:
Solgar – kakovost  brez kompromisov že 70 let.
Dejstva, kot so sinergistično delovanje, optimalne količine mikronutrientov, biorazpoložljivost ter mnoga druga o katerih razmišljamo danes, imajo svoje začetke v Solgarju.
Solgarjevi izdelki so formulirani tako, da zadovoljijo različne individualne potrebe in različne življenjske stile (npr. vegeterijanstvo, veganstvo, košer …). Kadarkoli je možno, formulirajo izdelke brez sladkorja, soli, škroba, kvasa, koruze, soje, pšenice, glutena in se izogibajo alergenom. Solgar nudi izdelke brez umetnih arom ali barvil. Prvi so uporabili naravno oblaganje tablet, ki temelji na vodi, namesto običajnega sredstva – šelaka. Uporabljajo kelirane oblike mineralov, ki omogočajo maksimalni izkoristek v telesu.
Solgar uporablja reciklirajoče temne stekleničke, ki ščitijo izdelke pred vplivi temperature, svetlobe in vlage ter na ta način ohranjajo učinkovitost in varnost izdelkov, saj je steklo edini material, ki kemično ne reagira z vsebino. Solgar svojih izdelkovne testira na živalih ter uporablja naravna, ekološka čistilna sredstva.
V Solgarju je kakovost več kot beseda – to je dobesedno način življenja
. Zato dosledno proizvaja znanstveno utemeljena prehranska dopolnila vrhunske kakovosti po standardih Dobre proizvodne prakse.

Sestavine: Izvleček korenike kurkume; emulgator: polisorbat 80; želatina; sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol (iz palmovega olja).

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi.

Poreklo: Združene države Amerike

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Brez sladkorja, Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…