BioGaia Protectis Baby, kapljice

 

Pakiranje: 5 ml

BioGaia Protectis baby kapljice vsebujejo L. reuteri Protectis, edinstveno in patentirano mlečnokislinsko bakterijo, ki se je med evolucijo prilagodila na življenje v človeškem organizmu.

 

12,97 z DDV

Prednosti

 

✓ Dopolnjuje črevesno mikrobioto pri dojenčkih.

✓ 100-odstotno varne za uporabo pri dojenčkih od prvega dne naprej.

✓ Priročna uporaba.

✓ Primerne za dolgotrajno uporabo.

✓ Naravnega izvora – Limosilactobacillus reuteri Protectis izvira iz materinega mleka.

✓ Enostavna uporaba – le pet kapljic na dan.

✓ Učinkovito kolonizirajo med zdravljenjem z antibiotiki.

✓ Brez okusa.

✓ Brez sladkorja, brez laktoze, raven glutena je pod mejno vrednostjo EU za izdelke brez glutena.

 

Opis

 

Ljudje imamo ponavadi tisoč in eno skrb. Pri mamicah z dojenčkom pa je veliko bolj preprosto: če je dojenček vesel, je mamica srečna. In nedvomno so zadovoljni trebuščki nujen pogoj za vesele dojenčke.

Tri značilnosti kakovostnega izdelka z dobrimi mikroorganizmi:

• Učinkovitost in varnost točno določenega bakterijskega seva morata biti dokazani v kliničnih raziskavah (z enakim izdelkom, kot ga lahko kupite v lekarni).
• Proizveden je po načelih dobre proizvodne prakse (ang. GMP).
• Ima analizne certifikate, ki dokazujejo, da tudi ob koncu roka uporabe število bakterij ustreza deklarirani vrednosti.

Vsak bakterijski sev ima specifične lastnosti. Dobra bakterija L. reuteri Protectis je eden od najbolj raziskanih sevov. S tem patentiranim bakterijskim sevom je bilo narejenih več kot 140 kliničnih študij pri približno 15.000 posameznikih vseh starosti, rezultati študij o L. reuteri Protectis pa so bili objavljeni v več kot 160 člankih v različnih znanstvenih revijah. L. reuteri se je izkazal kot učinkovit sev pri dopolnjevanju črevesne mikroflore in je dokazano varen za otroke in odrasle.

Vsi izdelki BioGaia so proizvedeni po načeilih dobre proizvodne prakse. Od leta 1996 do danes je bilo uporabljenih že skoraj milijardo dnevnih odmerkov BioGaia® v več kot 100 državah po vsem svetu.

Vsaka proizvodna serija izdelkov BioGaia je sproščena v promet šele takrat, ko opravijo vse analizne teste in izdajo certifikat, ki potrjuje deklarirano vsebnost v izdelku. V podjetju Ewopharma, ki je zastopnik za izdelke BioGaia v Sloveniji, dodatno redno preverjamo vsebnost izdelkov pri nedovisnem Inštitut za mlekarstvo in probiotike.

Odmerjanje in način uporabe: Priporočen odmerek je 5 kapljic enkrat na dan. Plastični vsebnik pred vsako uporabo 10 sekund dobro stresajte, da se bakterijska kultura premeša z oljem. Za odmerjanje obrnite plastični vsebnik z glavo navzdol, ga rahlo stisnite in kapljice se bodo začele oblikovati. Kapljice lahko dajemo na žlico ali dodamo mleku, vodi ali kateri koli drugi primerni pijači ali hrani. Kapljice ne bodo spremenile okusa pijače ali hrane.   Kapljic ne dodajajte vroči hrani ali pijači in jih ne odmerjajte otroku direktno v usta, saj to lahko vpliva na kakovost izdelka. Za nadaljnje informacije glejte navodilo v škatli.

Garancija kakovosti: Ewopharma AG je švicarsko podjetje, ustanovljeno leta 1959. Ewopharma trenutno posluje na farmacevtskih trgih 16 držav Srednje in Vzhodne Evrope. Dejavnost podjetja zajema različne aktivnosti s področja registracije in trženja zdravil. Zastopamo vodilne proizvajalce v različnih tržnih segmentih zdravil na recept in brez recepta, prehranskih dopolnil, kozmetike in medicinskih pripomočkov. Program stalno dopolnjujemo s proizvodi, ki ustrezajo našim visokokakovostnim standardom.
Podjetje BioGaia je bilo ustanovljeno leta 1990 in ima sedež v Stockholmu na Švedskem. Trenutno imajo zaposlenih 110 ljudi, izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah sveta. S patentiranim sevom dobre bakterije L. reuteri Protectis, ki ga vsebujejo vsi izdelki BioGaia na slovenskem trgu, je bilo do leta 2020 (Maj) opravljenih že 152 kliničnih raziskav pri več kot 14.800 ljudeh iz različnih starostnih skupin. Že samo število raziskav dokazuje, da je L. reuteri Protectis izjemno varen in klinično zanimiv sev.

Sestavine: 1 odmerek vsebuje najmanj 100 milijonov L. reuteri DSM 17938 (L. reuteri Protectis). Sestavine: Sončnično olje, olje iz palmovih jedrc in L. reuteri DSM 17938.

Proizvajalec: Biogaia AB,P.O. Box 3242, SE-103 64 Stockholm, Švedska
Zastopnik za Slovenijo: Ewopharma d.o.o., Cesta 24. Junija 23, 1231 Ljubljana-Črnuče, Slovenija, e-mail: info@ewopharma.si

Opozorila: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi (največ 25 °C). Shranjevati nedosegljivo otrokom! Plastični vsebnik po uporabi dobro zaprite. Izogibajte se stiku z vodo ali s slino. Vsebino odprtega plastičnega vsebnika porabite v 3 mesecih.

Poreklo: Švedska

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Brez sladkorja, Za dojenčke