Liverin Forte, tablete

 

Pakiranje: 60 tablet

Liverin Forte vsebuje rastlinske izvlečke pegastega badlja, golostebelnega sladkega korena in indijske kosmulje, ter vitamine B kompleksa in vitamin E.

 

21,49 z DDV

Prednosti

 

✓ Vsebuje več različnih rastlinskih izvlečkov za celostno delovanje.

✓ Dodatno spodbuja prebavo ter detoksifikacijo telesa.

Opis

 

LIVERIN FORTE vsebuje rastlinske izvlečke pegastega badlja, golostebelnega sladkega korena in indijske kosmulje, ter vitamine B kompleksa in vitamin E.

Pegasti badelj vsebuje silimarin, ki sodeluje pri zaščiti in zdravju jeter (hepatoprotektiv). Prispeva k razstrupljanju jeter, ohranja njihovo delovanje in dodatno spodbuja prebavo ter detoksifikacijo telesa. Izvleček golostebelnega sladkega korena vsebuje triterpenski saponin glicirizin, pri katerem se v pripravku izkorišča predvsem protivnetni učinek. Aktivne snovi pomagajo ohranjati normalno delovanje sluznice v želodcu in tankem črevesju. Izvleček indijske kosmulje vsebuje filantin in hipofilantin. Skozi uravnoteženi prehrani pomaga ohranjati fiziološke ravni lipidov v krvi (holesterol in trigliceridi), pripomore pri ohranjanju normalnega delovanja prebavnega trakta. Ima vlogo pri ravnotežju sladkorjev v krvi in pH v želodcu.

Vitamini B kompleksa so pomembni pri metabolizmu ogljikovih hidratov, beljakovin in maščob. Vitamina B3 in B5 prispevata k sproščanju energije pri presnovi in k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Vitamin  B2 ima vlogo pri presnovi železa, pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom in pri ohranjanju normalnih rdečih krvničk. Vitamin B6 ima vlogo pri presnovi beljakovin in glikogena ter pri delovanju imunskega sistema.

Vitamin E ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Navodila za uporabo: Svetuje se jemanje 3 tablet na dan, po eno pred vsakim glavnim obrokom (zajtrk, kosilo, večerja). Priporoča se neprekinjena uporaba najmanj 3 mesece.

Sestava:

RASTLINSKI IZVLEČKI           v 3 tabletah % PDV/RDA*
Suhi izvleček golostebelnega sladkega korena

(od tega 10 % glicirizina, torej skupaj)

mg 1050

105

Suhi izvleček pegastega badlja

(od tega 80 % silimarina, torej skupaj)

mg 405

324

Suhi izvleček indijske kosmulje mg 300
VITAMINI         v 3 tabletah % PDV/RDA*
Vitamin PP (B3 ali niacin) mg 18 112,5%
Vitamin E mg 10 83,3%
Vitamin B(pantotenska kislina) mg 4,8 79,6%
Vitamin B(piridoksin) mg 1,8 128,3%
Vitamin B(riboflavin) mg 1,5 107,2%
Vitamin B(tiamin) mg 1,2 109,1%
Vitamin B(biotin) mg 0,15 300%
Vitamin B(folna kislina) mg 0,15 75%
Vitamin B12 (kobalamin) µg 0,9 36%

*PDV/RDA–priporočen dnevni vnos

Garancija kakovosti: 
Pharmalife Research s.r.l.
Iz narave z znanostjo

Proizvajalec Pharmalife Research s.r.l. deluje pod strogimi farmacevtskimi režimi, kakovost zagotavljajo pridobljeni certifikati GMP (Good Manufacturing Practices) ter vsi potrebni ISO certifikati. Proizvodi temeljijo na dolgoletni tradiciji in znanosti iz fitoterapije. Podjetje vodi zdravnica Dr. Anna Crupi, ki je priznana strokovnjakinja s področja fitoterapije in je tudi vodja razvoja in raziskav. Proizvajalec uporablja izključno preverjene in z znanstvenimi dokazi podprte naravne učinkovine. Rastlinski izvlečki so s točno določeno ekstrakcijsko metodo standardizirani, kar zagotavlja najvišjo kakovost in točno določeno vsebnost aktivne učinkovine. V končne izdelke so preliti s pomočjo najmodernejše tehnologije in sodobnih spoznanj s področja fitoterapije. Visoko fitoterapevtsko kakovost in učinkovitost zagotavljajo z rednimi raziskavami strokovnjakov (farmacevtov, kemikov, zdravnikov) ter skrbno izbranimi proizvajalci surovin. Za izvedbo farmakoloških in kliničnih študij se povezujejo z najuglednejšimi nacionalnimi ustanovami (Univerza v Messini, Center za naravno medicino bolnišnice v Empoliju, univerzitetni centri v Italiji), ki delujejo na področju fitoterapije. Strokovne raziskave so redno objavljene v priznanih farmacevtskih strokovnih revijah. Proizvodi iz laboratorijev Pharmalife Research so na voljo v več kot 50 državah sveta in lajšajo težave milijonom uporabnikov po vsem svetu.

Poreklo: Italija

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite pri temperaturi do 25 ºC, zaščiten pred vlago in svetlobo.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…