Dr. Böhm Buča le 1 tableta dnevno, tablete

 

Pakiranje: 30 tablet

Dr. Böhm Buča le 1 tableta dnevno vsebuje poseben izvleček visokokakovostnih semen štajerske buče, ki podpira delovanje mehurja in prostate. Namenjeno je moškim po 40. letu.

 

15,77 z DDV

Prednosti

 

✓  Podpira delovanje mehurja in prostate

✓  Podpira normalen pretok urina

✓  Vsebuje 20-krat koncentriran poseben izvleček visokokakovostnih štajerskih bučnih semen

✓  Že ena tableta vsebuje dragocene sestavine 10 g bučnih semen

✓  Priporočljivo za moške po 40. letu

✓  Ugodno za jemanje in se dobro prenaša

✓  Povsem rastlinsko prehransko dopolnilo

Opis

 

Dr. Böhm Buča le 1 tableta dnevno vsebuje poseben izvleček visokokakovostnih semen štajerske buče, ki podpira delovanje mehurja in prostate. Namenjeno je moškim po 40. letu.

 

Daljši opis:

Od približno 40. leta starosti se začne pri mnogih moških, zaradi spremembe hormonske presnove, povečevati prostata. To se dogaja običajno počasi in brez predhodnega opozorila. S starostjo lahko benigno povečanje žleze povzroči samo „neprijetno“ nelagodje. Ponavadi se začne z dolgim čakanjem na uriniranje ali pogostim uriniranjem, zlasti ponoči.

Bučna semena so že od nekdaj cenjena pri podpori delovanja mehurja in prostate. Vendar le buča Cucurbita pepo styriaca (štajerska oljna buča) vsebuje visoko kakovostna semena, ki vsebujejo, za bučo specifične vodotopne sestavine. Te sestavine, in ne olje iz semen, pozitivno vplivajo na mehur in prostato. Za doseganje polnega potenciala sestavin iz visoko kakovostnih bučnih semen je potrebno ustrezno odmerjanje.

Odmerjanje in način uporabe: Z nekaj tekočine vzemite 1 tableto dnevno, najbolje pred nočnim počitkom. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Sestava: 

Sestava 1 tablete: 1 tableta
Izvleček štajerskih bučnih semen1 500mg

1 Extr.sem Cucurbuta peponis Styriacae sicc. 20:1, kar ustreza 10 g bučnih semen v tableti

Brez laktoze*, kvasa, glutena in želatine. Primerno za vegetarijance.

*<0,1 g laktoze na 100 g izdelka (laktoza=mlečni sladkor)

Dr. Böhm® GARANCIJA KAKOVOSTI:

Dr. Böhm® združuje koncentrirano moč narave z najnovejšimi znanstvenimi spoznanji. Tako s popolnoma usklajenimi sestavinami ustvarjamo zelo kakovostne izdelke, ki so namenjeni vašemu dobremu počutju.

Zdravila in prehranska dopolnila znamke Dr. Böhm® se proizvaja izključno v Avstriji, Nemčiji in Švici v skladu z najvišjimi farmacevtskimi standardi.

✓    Proizvodnja v skladu z najvišjimi farmacevtskimi standardi

✓    Optimalno doziranje in enostavna uporaba

✓    Na voljo v lekarnah in specializiranih trgovinah

Dr. Böhm® – kakovost, ki gradi zaupanje.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi.

Sestavine: Izvleček bučnih semen (74,7%), sredstvo za povečanje prostornine celuloza in natrijeva karboksimetil celuloza, sredstvo za glaziranje šelak, sredstvo proti sprijemanju silicijev dioksid, smukec in magnezijeve soli maščobnih kislin.

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…