Akcija!

Salvit Apetit tekočina z okusom maline, 150ml

 

Prehransko dopolnilo v tekoči obliki s sladkorjem in okusom maline. Salvit Apetit je namenjen otrokom od 3. leta naprej, ki imajo pomanjkanje apetita in posledično nezadosten vnos hranil.

 

10,17 z DDV

Prednosti

 

✓ Odličen okus maline.

✓ Pakiranje v steklenički.

✓ Primerno tudi za odrasle.

 

Opis

 

Prehransko dopolnilo v tekoči obliki s sladkorjem in okusom maline. Salvit Apetit je namenjen otrokom od 3. leta naprej, ki imajo pomanjkanje apetita in posledično nezadosten vnos hranil.

Vitamini B3, B2, B6, B12 in biotin prispevajo k sproščanju energije pri presnovi ter zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Biotin prispeva k normalni presnovi makrohranil. Tiamin prispeva k sproščanju energije pri presnovi.

Salvit izdelki so dobrega okusa ter otrokom enostavni in zelo praktični za uporabo. Namreč, ugotovljeno je, da so glavne težave pri dodatkih za otroke ravno nesprejemljiv okus in način uporabe. Da bi staršem olajšali soočanje s tem izzivom, ponuja Salvit skrbno izdelane recepture v takšnih oblikah in okusih, ki jih imajo otroci radi.

Odmerjanje in način uporabe: Otroci starejši od 3 let: Priporoča se jemanje enkrat na dan: 5 ml pred ali med obrokom. Odrasli: Priporoča se jemanje enkrat na dan: 15 ml pred ali med obrokom.

Sestava: Prečiščena voda; saharoza; ekstrakt listov poprove mete 4:1 (Mentha x piperita); ekstrakt ploda navadnega komarčka 4:1 (Foeniculum vulgare); ekstrakt korenine navadnega regrata 4:1 (Taraxacum officinale); ekstrakt korenine peteršilja 10:1 (Petroselinum crispum); sredstvo za uravnavanje kislosti: askorbinska kislina; sredstvo za zgostitev: ksantan gumi; barvilo: karmin; aroma; sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina; konzervans: kalijev sorbat; ekstrakt korenine ingverja 15:1 (Zingiber officinale); niacin (nikotinamid); vitamin B12 (cianokobalamin); vitamin B6 (piridoksin hidroklorid); vitamin B2 (riboflavin); vitamin B1 (tiamin hidroklorid); biotin (D-biotin).

Sestavine v priporočenem dnevnem odmerku:

Salvit Apetit vsebuje: v 5 ml (% PDV*) za otroke v 15 ml (% PDV*) za odrasle
Ekstrakt listov poprove mete (Mentha x piperita) 33,4 mg 100,2 mg
Ekstrakt plodu navadnega komarčka (Foeniculum vulgare) 30,25 mg 90,75 mg
Ekstrakt navadnega regrata (Taraxacum officinale) 25 mg 75 mg
Ekstrakt korenine navadnega peteršilja (Petroselinum crispum) 25 mg 75 mg
Ekstrakt korenine ingverja (Zingiber officinale) 2,5 mg 7,5 mg
Vitamin B3 (niacin) 2,5 mg (15,6 % PDV*) 7,5 mg (46,8 % PDV*)
Vitamin B1 (tiamin hidroklorid) 0,18 mg (16,4 % PDV*) 0,54 mg (49,2 % PDV*)
Vitamin B2 (riboflavin) 0,25 mg (17,85 % PDV*) 0,75 mg (53,5 % PDV*)
Vitamin B6 (piridoksin hidroklorid) 0,24 mg (17,14 % PDV*) 0,72 mg (51,4 % PDV*)
Vitamin B12 (cianokobalamin) 0,4 µg (16 % PDV*) 1,2 µg (48 % PDV*)
Biotin (D-biotin) 16 µg (32 % PDV*) 48 µg (96 % PDV*)

Garancija kakovosti: Linija Salvit je sestavljena iz izdelkov, ki so ciljno oblikovani za prehranske potrebe, z inovativnim načinom uporabe, ki bo zagotovil vnos potrebnih hranil na sprejemljiv in učinkovit način. Razvili smo ga v sodelovanju s priznanimi evropskimi partnerji in ekipo strokovnjakov, ki se fokusirajo predvsem na izvrstnost, inovativnost ter najvišje standarde kakovosti, in tako Salvit zagotavlja dopolnilo, ki temelji na znanstveno priznanih spoznanjih, obenem pa izpolnjuje vsa pričakovanja potrošnikov.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne pozabite tudi na zdrav način življenja. Pred vsako uporabo stekleničko pretresite. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. OPOZORILO: Osebe, ki jemljejo zdravila, naj se pred uporabo prehranskega dopolnila posvetujejo z zdravnikom. Prehransko dopolnilo ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Ne priporoča se nosečnicam in doječim materam, ter osebam, ki so alergične na katero koli od sestavin.

Poreklo: Poljska

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno