Acerola, žvečljive tablete

 

Pakiranje: 90 žvečljivih tablet

Naravni vitamin C iz acerola češnje. Sok acerola češnje vsebuje kar 30-krat več vitamina C kot sok pomaranč. Okusne žvečljive tablete z vitaminom C tudi za otroke.

 

9,89 z DDV

Prednosti

 

✓ Naravni vitamin C iz acerola češnje.

✓ Acerola češnja vsebuje kar 30- krat več vitamina C kot pomaranča.

✓ Vitamin C je pomemben pri delovanju imunskega sistema, pomaga zmanjšati utrujenost in izčrpanost, poveča absorpcijo železa in ščiti celice pred oksidativnim stresom.

Opis

 

Acerola žvečljive tablete vsebujejo naravni sok acerola češnje. Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom, povečuje absorpcijo železa ter ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob. Acerola žvečljive tablete so prijetnega, sladko-kislega okusa in jih zlahka požvečite ali poližete.

Sestava:

Sestava 1 tablete: PDV*
Suhi izvleček Acerola češnje (Malpighia emarginata) 100 mg
z vsebnostjo vitamina C 75 mg 94%

*PDV= priporočen dnevni vnos v %

 

Odmerjanje in način uporabe: 1-2 žvečljivi tableti na dan.

Garancija kakovosti:
Ars Pharmae
je slovensko podjetje, ki razvija in trži naravna prehranska dopolnila. Z inovativnimi pristopi iščemo najboljše rešitve iz narave za ohranjanje vašega zdravja ter združujemo znanja iz področij tradicionalne in integrativne medicine. Menimo, da lahko številne zdravstvene težave odpravimo na naraven način, oziroma z njimi dopolnimo redno zdravljenje.
Pri Ars Pharmae zagotavljamo najvišjo kakovost naših izdelkov:
• S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi
(mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
• Z lastnimi recepturami, ki temeljijo na tradicionalnem znanju in najnovejših raziskavah.
• Z uporabo surovin, ki imajo visoko biološko razpoložljivost
• S sodelovanjem z vrhunskimi strokovnjaki in svetovalci s področij farmacije, mikrobiologije, onkologije, imunologije in diabetologije.
• Zaradi odsotnosti umetnih sladil, glutena, konzervansov in umetnih azo-barvil so naši produkti primerni takoza alergike in občutljive ljudi kot tudi za vegetarijance.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Priporoča se zdrav način življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi.

Poreklo: Finska

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…