Soria Natural Breza kompleks XXI kapljice brez alkohola, 50 ml

 

Pakiranje: 50ml

Soria Natural Breza kompleks XXI kapljice brez alkohola, vsebujejo naravni kompleks iz zdravilnih rastlin v rastlinskem glicerinu: breza, preslica, koruza in pirnica. Kapljice brez alkohola in umetnih konzervansov.

 

14,95 z DDV

Prednosti

 

✓ Liofiliziran in standardiziran ekstrakt iz poganjkov njivske preslice in listov breze ter tekoči ekstrakt rizoma pirnice in koruznih laskov.

✓ Tekoča oblika omogoča boljšo absorpcijo kot trdne oblike.

✓ Kapljice so brez alkohola in umetnih konzervansov.

✓ Brez sladkorja in glutena.

✓ Primerno tudi za vegetarijance in vegane.

✓ Zagotovljena kakovost. Nosilci standardov ISO in GMP. Kontrola v vseh stopnjah priprave.

Liofilizacija oz. sušenje z zamrzovanjem je postopek, s katerim odstranimo vodo, vendar ohranimo strukturo rastline brez izgube aktivnih učinkovin. Vsi izdelki podjetja Soria Natural so standardizirani, kar pomeni, da vsebujejo vedno enako količino aktivnih učinkovin v odmerku, kar zagotavlja učinkovitost.

Opis

 

Breza kompleks XXI kapljice brez alkohola Soria Natural v novi, izboljšani XXI formulaciji, ki omogoča boljšo razpoložljivost za telo in absorpcijo. Kapljice so primerne za otroke starejše od 14. let, odrasle in starostnike. So brez alkohola, barvil in konzervansov. Brez dodanega sladkorja. Brez glutena.

Kdaj priporočamo uporabo:

  • Preslica prispeva k remineralizaciji telesa. Vsebuje silicij. Prispeva k ohranjanju las, nohtov in kožev dobrem stanju. Prispeva k elastičnosti arterij.
  • Pirnica prispeva k zmanjšanju apetita in k ohranjanju telesne teže ob primerni prehrani.

Odmerjanje in način uporabeUčinkovit dnevni odmerek je priporočena dnevna količina aktivnih sestavin v 3 ml. Svetujemo učinkovit dnevni odmerek 1 ml (25 kapljic) trikrat na dan razredčen v vodi. Pred uporabo pretresite. Stisnite kapalko in počakajte nekaj sekund.

Sestava v 3 ml: voda, tekoči ekstrakt iz rizoma pirnice Agropyron repens  P. Beuav.  750 mg, tekoči ekstrakt koruznih laskov Zea mays 708 mg, glicerin, liofiliziran ekstrakt poganjkov njivske preslice Equisetum arvense L. 257 mg, liofiliziran ekstrakt listov breze Betula alba L. 194 mg, gama ciklodekstrini 127 mg, mineralna frakcija poganjkov njivske preslice75 mg, alfa ciklodekstrini 63,6 mg, rutin 12 mg.

Učinkovit dnevni odmerek  je priporočen dnevni vnos aktivnih sestavin v 3 ml:

Flavonoidi   21 mg

Saponini      15 mg

Rutin            12 mg

Kalij     9 mg (0,45% *PDV)

*PDV-priporočen dnevni vnos

Garancija kakovosti: Soria Natural je vodilna evropska blagovna znamka na področju fitoterapije.

  • Zdravilne rastline pridelujemo na več kot 480 hektarjev lastnih ekoloških polj v bližini tovarne z vrhunskimi zmogljivostmi v velikosti 25.000 m², kar izdatno presega standarde za proizvodnjo izdelkov iz zdravilnih rastlin.
  • Proizvodni proces v celoti poteka v naših objektih s strogo nadzorovano temperaturo in atmosfero.
  • Ena ključnih prednosti podjetja Soria Natural je strog nadzor kakovosti v vseh stopnjah proizvodnega procesa.
  • Podjetje posluje po standardih GMP (certifikat o izvajanju dobre proizvodne prakse), vodenja kakovosti po standardu ISO 9001ter sistem okoljskega ravnanja in presoje, ki temelji na evropskem standardu ISO 14001: 2004 ter ima certifikate o ekološki pridelavi surovin.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi. Izdelek lahko vsebuje nekaj usedline, kar pa ne vpliva na njegovo kakovost. Ker je izdelek standardiziran na aktivne snovi, so možna odstopanja v barvi, okusu in gostoti vsebine.

Poreklo: Španija

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…