Solgar Soja lecitin 1360 mg, kapsule

 

Pakiranje: 100 kapsul

Lecitin je naravni vir holina in inozitola v obliki fosfolipidov, kar omogoča visoko stopnjo absorpcije.

 

21,40 z DDV

Prednosti

 

✓ Visoka stopnja biorazpoložljivosti.

✓ Naraven izvor.

✓ Brez sladkorja, soli, škroba, kvasa, glutena in mlečnih sestavin ter brez umetnih arom ali barvil.

✓ Steklena embalaža.

✓ Certifikat Dobre proizvodne prakse.

Opis

 

Lecitin je naravni vir holina in inozitola v obliki fosfolipidov, kar omogoča visoko stopnjo absorpcije. Holin prispeva k presnovi maščob in ima vlogo pri delovanju jeter.

Izdelek ne vsebuje sladkorja, soli, škroba, kvasa, glutena in mlečnih sestavin ter je formuliran brez uporabe umetnih arom ali barvil.

Odmerjanje in način uporabe: Trikrat na dan zaužijte po 1 kapsulo, priporočljivo med obrokom.

Sestava:

Sestavina V 3 kapsulah
Soja lecitin 4080 mg

Sestavine: Soja lecitin (ne beljen); želatina; sredstvo z ohranjanje vlage: glicerol (iz palmovega olja).

Garancija kakovosti:
Solgar – kakovost  brez kompromisov že 70 let.
Dejstva, kot so sinergistično delovanje, optimalne količine mikronutrientov, biorazpoložljivost ter mnoga druga o katerih razmišljamo danes, imajo svoje začetke v Solgarju.
Solgarjevi izdelki so formulirani tako, da zadovoljijo različne individualne potrebe in različne življenjske stile (npr. vegeterijanstvo, veganstvo, košer …). Kadarkoli je možno, formulirajo izdelke brez sladkorja, soli, škroba, kvasa, koruze, soje, pšenice, glutena in se izogibajo alergenom. Solgar nudi izdelke brez umetnih arom ali barvil. Prvi so uporabili naravno oblaganje tablet, ki temelji na vodi, namesto običajnega sredstva – šelaka. Uporabljajo kelirane oblike mineralov, ki omogočajo maksimalni izkoristek v telesu.
Solgar uporablja reciklirajoče temne stekleničke, ki ščitijo izdelke pred vplivi temperature, svetlobe in vlage ter na ta način ohranjajo učinkovitost in varnost izdelkov, saj je steklo edini material, ki kemično ne reagira z vsebino. Solgar svojih izdelkovne testira na živalih ter uporablja naravna, ekološka čistilna sredstva.
V Solgarju je kakovost več kot beseda – to je dobesedno način življenja
. Zato dosledno proizvaja znanstveno utemeljena prehranska dopolnila vrhunske kakovosti po standardih Dobre proizvodne prakse.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi.

Poreklo: Združene države Amerike

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Brez sladkorja, Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…