Vitamin D3 Krka, 60 tablet

 

Blagovna znamka: Krka

Vitamin D3 Krka je edini vitamin D3, ki je na trgu na voljo kot zdravilo brez recepta. Visoko stabilnost v celotnem obdobju uporabnosti zagotavljata stabilizirana oblika vitamina D3 in kakovostna aluminijasta folija, ki ščiti učinkovino.

 

12,95 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Krka

Prednosti

 

✓ Edino zdravilo brez recepta z vitaminom D3 v Sloveniji.

✓ Ne vsebuje konzervansov, barvil, arom in glutena.

✓ Primeren je tudi za vegetarijance (ne vsebuje želatine).

✓ Zagotovljena Krkina kakovost.

 

Opis

 

Zaradi sodobnega načina življenja večino časa preživimo v zaprtih prostorih. Vitamin D se v našem telesu tvori le, če smo izpostavljeni soncu ob pravih urah. Vitamin D ima zelo veliko različnih vlog pri delovanju človeškega telesa in ohranjanju fizičnega in psihičnega zdravja. Velika večina odraslih se sploh ne zaveda, da jim tega vitamina primanjkuje.

VITAMIN D3 Krka je edini vitamin D3 na slovenskem tržišču, ki je na voljo kot zdravilo brez recepta. Visoka stabilnost zagotavlja ustrezen dnevni odmerek vitamina D3 (1000 i. e. na dan) in učinkovitost zdravila.

Kdaj uporabljamo zdravilo Vitamin D3 Krka:

  • za preprečevanje pomanjkanja vitamina D (nizke ravni vitamina D v telesu) pri otrocih, starih 6 let ali več, mladostnikih in odraslih s prepoznanim visokim tveganjem;
  • za zdravljenje pomanjkanja vitamina D pri mladostnikih in odraslih;
  • kot dodatek k specifičnemu zdravljenju osteoporoze (bolezni, za katero je značilna zmanjšana gostota kosti, kar poveča nevarnost za zlome) pri odraslih s pomanjkanjem vitamina D ali prepoznanim visokim tveganjem za pomanjkanje vitamina D

Način uporabe: Pogoltnite celo tableto z nekaj vode, ne glede na hrano. Tablete imajo prijeten, nevtralen okus.

Rok uporabe: 2 leti

Način shranjevanja: Zdravilo shranjujte v originalnem pretisnem omotu za zaščito pred svetlobo pri temperaturi do 25 °C

Poreklo: Slovenija

Garancija kakovosti: Kakovost izdelkov in storitev ter nenehno izboljševanje ključnih procesov sta Krkini strateški usmeritvi. Že od začetka delovanja je bila Krkina strateška usmeritev proizvodnja kakovostnih, varnih in učinkovitih zdravil. Pri proizvodnji uporabljajo najsodobnejše pristope in dobre prakse, ki so se v skladu z razvojem panoge dopolnjevali in izboljševali.
Z lastnim znanjem in najsodobnejšo tehnologijo, ki celo presega visoke zahtevane standarde, proizvajajo učinkovita in varna zdravila vrhunske kakovosti. Visoko kakovost Krkinih zdravil dokazujejo tudi certifikati ustreznosti, patentne zaščite in prestižne nagrade.

Opozorilo: Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Dodatne informacije

Pakiranje

30 tablet, 60 tablet

Posebni atributi

Brez glutena