A.Vogel Venaforce, 60 tablet

 

Pakiranje: 60 tablet

Venaforce je učinkovito naravno zdravilo na osnovi izvlečka semen divjega kostanja. Zdravi težave pri krčnih žilah in oteklih, težkih ter bolečih nogah, krepi vene in izboljšuje venski obtok v nogah.

 

17,34 z DDV

Prednosti

 

✓ Registrirano zdravilo rastlinskega izvora.

✓ Ne vsebuje glutena.

✓ Ne vsebuje laktoze.

✓ Učinek zdravila Venaforce lahko pripomore k zmanjšanju vnetja in krepitvi žilnih sten pri hemoroidih, saj so hemoroidi pravzaprav zelo podoben pojav kot krčne žile (le na drugem mestu).

Opis

 

Venaforce je registrirano zdravilo rastlinskega izvora, ki je namenjeno zdravljenju simptomov kroničnega venskega popuščanja. Omenjena bolezen se kaže z znaki, kot so otekle noge, krčne žile, občutek teže v nogah, srbenje, bolečine ter napetost in krči v mečih.

Zdravilo Venaforce deluje tako, da krepi vene in zmanjša prehajanje tekočin iz žil ter njihovo nabiranje v tkivu. Posledično so noge manj otečene, manj je bolečin, zmanjša se občutek teže v nogah.

Odmerjanje in način uporabe: Običajni odmerek za odrasle (nad 18. letom starosti) sta 2 tableti dnevno (ena zjutraj in ena zvečer) med obrokom hrane. Svetujemo vam, da z jemanjem zdravila vztrajate, saj se prvi učinki pokažejo po približno dveh do treh tednih zdravljenja. Če želite doseči dolgotrajne učinke, vam priporočamo jemanje zdravila tri do šest mesecev.

Sestava: Ena tableta vsebuje 157,5 – 225,0 mg ekstrakta (kot suhi ekstrakt) svežega semena navadnega divjega kostanja (Aesculus hippocastanum L., semen), tako da ustreza 50 mg triterpenskih glikozidov, izraženih kot brezvodni escin. Ekstrakcijsko topilo: 60- odstotni (m/m) etanol. Druge sestavine (pomožne snovi) v jedru tablete so mikrokristalna celuloza, koruzni škrob, koloidni brezvodni silicijev dioksid, sojin polisaharid. Druge sestavine (pomožne snovi) v oblogi tablete so 30-odstotna disperzija kopolimera metakrilne kisline in etilakrilata (1:1), kopolimer metakrilne kisline in metilmetakrilata (1:1), smukec, trietilcitrat. 

Garancija kakovosti: A.Vogel je svetovno priznana znamka švicarskega podjetja Bioforce, ki ga je v Švici leta 1963 ustanovil Alfred Vogel, pionir naravnega zdravljenja.
Ključne prednosti zdravil in ostalih izdelkov A.Vogel:

  • sveže nabrana in takoj predelana zdravilna zelišča, praktično v celoti iz strogo nadzorovane ekološke pridelave,
  • uporaba sveže, celotne rastline in ne zgolj posameznih, izoliranih učinkovin ali suhih delov rastline,
  • polna moč zdravilnih učinkovin (rastline obirajo ob polni zrelosti in v najbolj optimalnem času); da se zdravilna moč ohrani, gredo sveže nabrana zelišča takoj v nadaljnjo predelavo,
  • pridelava lastnih semen – nadziranje postopka od semena do zdravila,
  • kontrolirana biološka pridelava in uporaba izključno naravnih ekstracijskih sredstev in pomožnih snovi (morebitni stranski učinki zaradi tujih primesi so tako izključeni),
  • pri ekološki pridelavi rastline pridelujejo v skladu s strogimi smernicami bio-suisse, kar pomeni: brez umetnih gnojil in brez sredstev za uničevanje škodljivcev, plevela ali plesni,
  • sledenje strogim smernicam GMP (Good Manufacturing Practise – Dobra proizvodna praksa) evropskih in švicarskih uradov za zdravila.

Zdravje je možno ohraniti ali si ga povrniti le z upoštevanjem treh ključnih stebrov: uravnotežen življenjski slog, zdrava prehrana in naravni izdelki za zdravljenje. Izdelki A.Vogel so sinonim za celostno obravnavo človeka.

Poreklo: Švica

Opozorila: Zdravila ne jemljite pri preobčutljivosti (alergiji) na divji kostanj, arašide, sojo ali druge sestavine v zdravilu Venaforce.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…