A.Vogel Salvisan, oralno pršilo

 

Pakiranje: 30ml

Salvisan je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora, ki vam bo pomagalo odpraviti simptome vnetega žrela, kot so: bolečine in praskanje v žrelu, oteženo požiranje in bolečine pri govoru.

 

9,64 z DDV

Prednosti

 

✓ Registrirano zdravilo rastlinskega izvora.

✓ Ne vsebuje glutena.

✓ Ne vsebuje laktoze.

✓ Na voljo v obliki mehanskega pršilnika brez potisnega plina.

✓ Enostavno aplikacija na mesto vnetja.

Opis

 

Salvisan pršilo vsebuje ekstrakt sveže zeli in korenine škrlatne ehinaceje (Echinacea purpurea) ter ekstrakt svežega lista navadnega žajblja (Salvia officinalis). Kombinacija treh tinktur deluje protivnetno, protivirusno, protibakterijsko, za kar je zaslužna že sama ehinaceja, žajbelj pa v kombinaciji samo še podkrepi protivnetni in protibakterijski učinek. Ekstrakt žajblja deluje tudi protibolečinsko.

Salvisan je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora, ki se uporablja lokalno za lajšanje simptomov vnetega žrela. Učinkovit je tudi pri ostalih vnetjih v ustni votlini, na primer: vnetju obzobnih tkiv, vnetju, ki je prisotno pri razjedah ali aftah.

Odmerjanje: Odrasli in mladostniki, starejši od 12 let, 6-krat do 10-krat dnevno po 2 vpiha.

Način uporabe: Z uporabo zdravila Salvisan pričnite takoj, ko opazite prve znake vnetja žrela ali drugih vnetij v ustni votlini. Uporaba je enostavna – s pritiskom na pršilko ga nanesete na vneto področje.

Sestava: 1 ml raztopine vsebuje 863,3 mg tekočega ekstraktazeli sveže škrlatne ehinaceje (Echinacea purpurea herba, extractum fluidum), ekstrakcijsko topilo je 65% m/m etanol, 45,5 mg tekočega ekstrakta korenine sveže škrlatne ehinaceje (Echinacea purpurea radix, extractum fluidum), ekstrakcijsko topilo je 65% m/m etanol in 430,0 mg tekočega ekstrakta lista svežega žajblja (Salvia officinalis folium, extractum fluidum), ekstrakcijsko topilo je 68% V/V etanol. Pomožne snovi so ester saharoze in lavrinske kisline, sojin lecitin, 94 odstotni m/m etanol, eterično olje poprove mete in nekristalizirajoči tekoči sorbitol.

Garancija kakovosti: A.Vogel je svetovno priznana znamka švicarskega podjetja Bioforce, ki ga je v Švici leta 1963 ustanovil Alfred Vogel, pionir naravnega zdravljenja.
Ključne prednosti zdravil in ostalih izdelkov A.Vogel:

  • sveže nabrana in takoj predelana zdravilna zelišča, praktično v celoti iz strogo nadzorovane ekološke pridelave,
  • uporaba sveže, celotne rastline in ne zgolj posameznih, izoliranih učinkovin ali suhih delov rastline,
  • polna moč zdravilnih učinkovin (rastline obirajo ob polni zrelosti in v najbolj optimalnem času); da se zdravilna moč ohrani, gredo sveže nabrana zelišča takoj v nadaljnjo predelavo,
  • pridelava lastnih semen – nadziranje postopka od semena do zdravila,
  • kontrolirana biološka pridelava in uporaba izključno naravnih ekstracijskih sredstev in pomožnih snovi (morebitni stranski učinki zaradi tujih primesi so tako izključeni),
  • pri ekološki pridelavi rastline pridelujejo v skladu s strogimi smernicami bio-suisse, kar pomeni: brez umetnih gnojil in brez sredstev za uničevanje škodljivcev, plevela ali plesni,
  • sledenje strogim smernicam GMP (Good Manufacturing Practise – Dobra proizvodna praksa) evropskih in švicarskih uradov za zdravila.

Zdravje je možno ohraniti ali si ga povrniti le z upoštevanjem treh ključnih stebrov: uravnotežen življenjski slog, zdrava prehrana in naravni izdelki za zdravljenje. Izdelki A.Vogel so sinonim za celostno obravnavo človeka.

Poreklo: Švica

Opozorila: Zdravila Salvisan naj ne uporabljajo ljudje, ki so preobčutljivi na rastline iz družine košarnic (Asteraceae) ali na ekstrakte iz njih. Prav tako naj ga ne uporabljajo bolniki s napredujočimi sistemskimi in avtoimunimi boleznimi, s pomanjkljivo imunsko odpornostjo ter boleznimi, povezanimi z levkociti.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…