Berberis vulgaris (Berberis), homeopatske kroglice

7,9019,35 z DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Blagovna znamka: Remedia

Opis

 

Stanja: Težave z ledvicami in žolčnikom (vnetja, kamni). Revmatizem. Putika. Glavobol. Ekcemi na rokah in analne fisure. Hemoroidi. Bradavice.

Ključni simptomi: Naveličan življenja. Utrujenost. Bledo siv obraz z upadlimi očmi in temnimi  podočnjaki. Bolečine so ostre, nenadne in sevajo ali se selijo. Simptomi se hitro spreminjajo. Bolečina v ledvicah je zbadajoča in se širi do mehurja in v dimlje. Pogosto bolečine spremljata slabost in bruhanje. Uriniranje je pekoče. Med uriniranjem se pojavlja bolečina tudi v ledjih in stegnu. Občutek, da je v mehurju ostal urin. Urin ima rdečkast sediment in gosto sluz. Spolni odnosi so boleči. Usta so suha z lepljivimi oblogami na jeziku in bolečimi aftami. Grenak okus. Slabost zjutraj na tešče. Zbadajoče bolečine v področju žolčnika in jeter se širijo proti popku. Preobčutljivost na dotik. Bolečine v križu ob vstajanju.

Izboljšanje: Zunaj. Mirovanje.

Poslabšanje: Gibanje in stresanje (vožnja). Sprememba vremena.

Primerjalna homeopatska zdravila: Cantharis. Colocynthis. Lycopodium. Nux vomica. Phosphorus.

Garancija kakovosti: AdriaPharm je edino podjetje, ki Slovenijo oskrbuje s homeopatskimi zdravili. Po dolgem obdobju prekinjene tradicije trženja homeopatskih zdravil pri nas, je leta 2011 registriralo in ponovno pripeljalo homeopatska zdravila v slovenske lekarne.
Podjetje Remedia  je svetovno prepoznan proizvajalec monokomponentnih homeopatskih zdravil in zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Z uporabo najkvalitetnejših, natančno preskušenih surovin rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora;
  • Z ročno izdelavo homeopatskih zdravil, ki v svetu farmacevtskih multinacionalk predstavlja butično raritet
  • Homeopatska zdravila podjetja Remedia so primerna za vsa življenjska obdobja, še posebej pa nanje prisegajo športniki in nosečnice ter mamice z otroci, ki se zavedajo pomena vnosa zdravil brez neželenih učinkov in kontraindikacij.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo: Opisi homeopatskih zdravil in priporočila o uporabi so skrbno pripravljeni in preverjeni, vendar je odgovornost glede samozdravljenja na vaši strani. Ob najmanjših dvomih nikakor ne pomišljajte in le poiščite nasvet ali pomoč svojega zdravnika.
Čeprav homeopatska zdravila ne povzročajo stranskih učinkov, naj se nosečnice o morebitnem samozdravljenju posvetujejo s svojim zdravnikom.
Samozdravljenje s homeopatskimi zdravili se priporoča izključno ob lažjih težavah in preprostejših obolenjih. Kadar resneje zbolite, nemudoma  poiščite medicinsko pomoč. V takih primerih je potrebno znanje strokovnjaka in laiki se je ne smejo lotevati na lastno pest. Homeopatska zdravila vam lahko pomagajo le toliko, da premostite čas, dokler ne pridete k zdravniku oz. zdravniku homeopatu, ki bo nato postopal z ustreznim zdravljenjem. Po morebitnem dogovoru z zdravnikom pa lahko homeopatsko zdravljenje nadaljujete tudi sami.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

1 g, 10 g

Potenca

C6, C12, C30, C200

Morda vam bo prav tako všeč…