Gelsemium sempervirens (Gelsemium), homeopatske kroglice

7,9019,35 z DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Blagovna znamka: Remedia

Opis

 

Stanja: Strah pred izpitom, letenjem. Trema. Šok. Vročina. Gripa. prehlad. Glavobol. Driska.

Ključni simptomi: Šibkost. Zmedenost. Fizična ohromljenost in mentalna blokada zaradi groze in/ ali strahu. Pomanjkanje zaupanja vase. Počasno razvijanje bolezni. Iz dneva v dan narašča telesna temperatura in utrujenost. Težko vstane iz postelje.  Zaspanost. Občutek mrazenja se pomika po hrbtenici gor in dol. Težke veke. Težka glava, ki rabi oporo. Mišice so ohromele, težke in boleče. Drgetajoče okončine. Močna rdečica na obrazu. Glavobol, ki izhaja iz zatilja, pogosto z motnjami vida in migetanjem pred očmi. Glavobol je top in dolgotrajen. Driska pred nastopom. Žeje ni kljub povišani temperaturi.

Izboljšanje: Obilno uriniranje in/ ali znojenje. Zapiranje oči. Svež zrak. Gibanje.

Poslabšanje: Spomladi, vlažno, megleno vreme. Pred nevihto. Sončna svetloba. Vznemirjenje ali šok. Slabe novice. Razmišljanje o težavah, bolezni. Kajenje. Ob 10. uri.

Primerjalna homeopatska zdravila: Aconitum. Belladonna. Bryonia. Cocculus. Eupatorium. Ignatia.

Garancija kakovosti: AdriaPharm je edino podjetje, ki Slovenijo oskrbuje s homeopatskimi zdravili. Po dolgem obdobju prekinjene tradicije trženja homeopatskih zdravil pri nas, je leta 2011 registriralo in ponovno pripeljalo homeopatska zdravila v slovenske lekarne.
Podjetje Remedia  je svetovno prepoznan proizvajalec monokomponentnih homeopatskih zdravil in zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Z uporabo najkvalitetnejših, natančno preskušenih surovin rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora;
  • Z ročno izdelavo homeopatskih zdravil, ki v svetu farmacevtskih multinacionalk predstavlja butično raritet
  • Homeopatska zdravila podjetja Remedia so primerna za vsa življenjska obdobja, še posebej pa nanje prisegajo športniki in nosečnice ter mamice z otroci, ki se zavedajo pomena vnosa zdravil brez neželenih učinkov in kontraindikacij.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo: Opisi homeopatskih zdravil in priporočila o uporabi so skrbno pripravljeni in preverjeni, vendar je odgovornost glede samozdravljenja na vaši strani. Ob najmanjših dvomih nikakor ne pomišljajte in le poiščite nasvet ali pomoč svojega zdravnika.
Čeprav homeopatska zdravila ne povzročajo stranskih učinkov, naj se nosečnice o morebitnem samozdravljenju posvetujejo s svojim zdravnikom.
Samozdravljenje s homeopatskimi zdravili se priporoča izključno ob lažjih težavah in preprostejših obolenjih. Kadar resneje zbolite, nemudoma  poiščite medicinsko pomoč. V takih primerih je potrebno znanje strokovnjaka in laiki se je ne smejo lotevati na lastno pest. Homeopatska zdravila vam lahko pomagajo le toliko, da premostite čas, dokler ne pridete k zdravniku oz. zdravniku homeopatu, ki bo nato postopal z ustreznim zdravljenjem. Po morebitnem dogovoru z zdravnikom pa lahko homeopatsko zdravljenje nadaljujete tudi sami.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

1 g, 10 g

Potenca

C10, C15, C30, C200

Morda vam bo prav tako všeč…