Causticum Hahnemanni (Causticum), homeopatske kroglice

7,9019,35 z DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Blagovna znamka: Remedia

Opis

 

Stanja: Opekline. Hripavost zaradi gripe ali prehlada. Suh kašelj. Uhajanje urina pri otrocih in po operacijah. Stresna inkontinenca (kašelj, kihanje, vzburjenje). Nevralgija obraza. Sindrom nemirnih nog. Zaprtje. Bradavice pod nohti.

Ključni simptomi: Pravična in sočutna oseba. Hitro plane v jok, tudi ob gledanju filma. Strahopeten. Stalen občutek, da je nekaj pozabil. Ljubi dež in oblačnost. Zaradi telesne oslabelosti išče oporo. Oslabelost se stopnjuje v paralizo mišic obraza, glasilk, sečnega mehurja ali črevesja. Mišična oslabelost udov se lahko kaže v obliki okorelosti ali trzanja, kar povzroča težave pri gibanju. Hripavost spremlja bolečina in občutek ranjenosti v žrelu. Občutek, da je grlo razjedeno. Zjutraj se zbudi brez glasu. Olajšanje nastopi po pitju mrzle vode. Potem, ko več govori, se glas izboljša. Zvečer spet poslabšanje. Sluz, ki je gosta in lepljiva, se nabira za prsnico in zato se je ne da izkašljati. Požirek hladne vode začasno umiri kašelj. Neučinkovita želja po dovajanju blata z bolečinami. Blato odvaja stoje. Težke veke. Občutek peska v očeh. Mesnate bradavice, zlasti na obrazu in ob nohtih, ki krvavijo. Močno boleča opeklina z mehurji. Zaradi bolečin je oseba žalostna in nemirna.

Izboljšanje: Topel zrak. Topla postelja. Vlažno vreme. Pitje mrzle vode.

Poslabšanje: Vdihovanje mrzlega, suhega zraka. Prihod v toplo sobo. Med 3.- 4. uro in zvečer.

Primerjalna homeopatska zdravila: Cantharis.

Garancija kakovosti: AdriaPharm je edino podjetje, ki Slovenijo oskrbuje s homeopatskimi zdravili. Po dolgem obdobju prekinjene tradicije trženja homeopatskih zdravil pri nas, je leta 2011 registriralo in ponovno pripeljalo homeopatska zdravila v slovenske lekarne.
Podjetje Remedia  je svetovno prepoznan proizvajalec monokomponentnih homeopatskih zdravil in zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Z uporabo najkvalitetnejših, natančno preskušenih surovin rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora;
  • Z ročno izdelavo homeopatskih zdravil, ki v svetu farmacevtskih multinacionalk predstavlja butično raritet
  • Homeopatska zdravila podjetja Remedia so primerna za vsa življenjska obdobja, še posebej pa nanje prisegajo športniki in nosečnice ter mamice z otroci, ki se zavedajo pomena vnosa zdravil brez neželenih učinkov in kontraindikacij.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo: Opisi homeopatskih zdravil in priporočila o uporabi so skrbno pripravljeni in preverjeni, vendar je odgovornost glede samozdravljenja na vaši strani. Ob najmanjših dvomih nikakor ne pomišljajte in le poiščite nasvet ali pomoč svojega zdravnika.
Čeprav homeopatska zdravila ne povzročajo stranskih učinkov, naj se nosečnice o morebitnem samozdravljenju posvetujejo s svojim zdravnikom.
Samozdravljenje s homeopatskimi zdravili se priporoča izključno ob lažjih težavah in preprostejših obolenjih. Kadar resneje zbolite, nemudoma  poiščite medicinsko pomoč. V takih primerih je potrebno znanje strokovnjaka in laiki se je ne smejo lotevati na lastno pest. Homeopatska zdravila vam lahko pomagajo le toliko, da premostite čas, dokler ne pridete k zdravniku oz. zdravniku homeopatu, ki bo nato postopal z ustreznim zdravljenjem. Po morebitnem dogovoru z zdravnikom pa lahko homeopatsko zdravljenje nadaljujete tudi sami.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

1 g, 10 g

Potenca

C6, C12, C30, C200

Morda vam bo prav tako všeč…