Bryonia (Bryonia alba), homeopatske kroglice

7,9019,35 z DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Blagovna znamka: Remedia

Opis

 

Stanja: Poškodbe. Suh kašelj. Vročina. Gripa (začetna faza). Kolike. Začetno vnetje slepiča. Zaprtje.

Ključni simptomi:  Počasen razvoj bolezni. Siten zaradi malenkost. Želi biti sam in mir. Fizična šibkost – otroci se želijo nositi. Med kašljem se drži za prsni koš ali glavo. Kašelj se izboljša zjutraj in poslabša s toploto. Suha usta, koža in sluznice. Obložen jezik, grenak ali slab okus v ustih. Huda žeja. Pije hladno vodo v dolgih požirkih. Trdo hrano s težavo požira. Občutek kamna v želodcu. Blato je izsušeno zato je iztrebljanje težavno. Visoka vročina in glavobol z občutkom, da bo glavo »razneslo«. Bolečine v mišicah in sklepih so zbadajoče in hujše ob najmanjšem premiku.

Izboljšanje: Močnejši pritisk na boleče mesto. Sedenje ali negibno ležanje na bolečem mestu.

Poslabšanje: Toplota. Najmanjši premik ali globlji vdih. Napor. Zjutraj. Vznemirjenje.

Primerjalna homeopatska zdravila: Belladonna. Gelsemium. Rhus tox.

Garancija kakovosti: AdriaPharm je edino podjetje, ki Slovenijo oskrbuje s homeopatskimi zdravili. Po dolgem obdobju prekinjene tradicije trženja homeopatskih zdravil pri nas, je leta 2011 registriralo in ponovno pripeljalo homeopatska zdravila v slovenske lekarne.
Podjetje Remedia  je svetovno prepoznan proizvajalec monokomponentnih homeopatskih zdravil in zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Z uporabo najkvalitetnejših, natančno preskušenih surovin rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora;
  • Z ročno izdelavo homeopatskih zdravil, ki v svetu farmacevtskih multinacionalk predstavlja butično raritet
  • Homeopatska zdravila podjetja Remedia so primerna za vsa življenjska obdobja, še posebej pa nanje prisegajo športniki in nosečnice ter mamice z otroci, ki se zavedajo pomena vnosa zdravil brez neželenih učinkov in kontraindikacij.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo: Opisi homeopatskih zdravil in priporočila o uporabi so skrbno pripravljeni in preverjeni, vendar je odgovornost glede samozdravljenja na vaši strani. Ob najmanjših dvomih nikakor ne pomišljajte in le poiščite nasvet ali pomoč svojega zdravnika.
Čeprav homeopatska zdravila ne povzročajo stranskih učinkov, naj se nosečnice o morebitnem samozdravljenju posvetujejo s svojim zdravnikom.
Samozdravljenje s homeopatskimi zdravili se priporoča izključno ob lažjih težavah in preprostejših obolenjih. Kadar resneje zbolite, nemudoma  poiščite medicinsko pomoč. V takih primerih je potrebno znanje strokovnjaka in laiki se je ne smejo lotevati na lastno pest. Homeopatska zdravila vam lahko pomagajo le toliko, da premostite čas, dokler ne pridete k zdravniku oz. zdravniku homeopatu, ki bo nato postopal z ustreznim zdravljenjem. Po morebitnem dogovoru z zdravnikom pa lahko homeopatsko zdravljenje nadaljujete tudi sami.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

1 g, 10 g

Potenca

C6, C12, C30, C200

Morda vam bo prav tako všeč…