Infragil homeopatske peroralne kapljice, 30ml

 

Kombinirano homeopatsko zdravilo Infragil peroralne kapljice se uporablja za lajšanje različnih stanj, ki jih pokrivajo homeopatske slike vsebovanih učinkovin.

 

14,35 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Pekana

Opis

 

Homeopatske slike zdravil temeljijo na izkušnjah in so opisana v klasični homeopatski literaturi (Homeopatska Materia medica Vir: Keller, Greiner, Boericke, Clarke, Mezger), na podlagi katere zdravilo pridobi dovoljenje za promet.

Homeopatske slike vsebovanih učinkovin:

Ailanthus altissima D3 Trdovratne okužbe
Argentum nitricum D6 Baktericidno delovanje, nemir
Cinchona pubescens (China)

D8 spag Peka*

Povišana telesna temperature, splošna oslabelost
Lachesis muta D12 Vnetja
Vincetoxicum hirundinaria D6 Virusne okužbe
Echinacea spag. Peka D12 spag Peka* Imunski stimulant
Marrubium vulgare D6 Stimulacija limfnega sistema
Nasturtium officinale D6 Okužbe, naravni antibiotik

Ailanthus altissima – Trdovratne okužbe
Trdovratne okužbe s počasnim potekom, npr. škrlatinka kot tudi huda oslabelost z nagnjenostjo k omedlevici in visoko telesno temperaturo so stanja, ki jih nagovarja omenjeno zdravilo.

Argentum nitricum – Baktericidno delovanje, nemir
Prisotnost srebra v zdravilu deluje baktericidno, kislinski ostanek (Acidum nitricum) pa je učinkovit pri vnetjih na sluznicah. Mehanizem delovanja sega tudi na  področje živčevja, saj lajša nervozni nemir, ki lahko sega vse do popolne živčne izčrpanosti s spremljajočim glavobolom in migrenami.

Cinchona pubescens (China) – Povišana telesna temperature, oslabelost
To zdravilo ima zaradi svojih protivnetnih lastnosti močno nagnjenost do stanj s povišano telesno temperature, oslabelostjo in bolehnostjo kot npr. pri bronhitisu, gastritisu in holecistitisu. Sočasno lajša boleč naval krvi v predelu glave in tako omili glavobol.

Lachesis muta – Vnetja
Okužba oz. vnetje lahko vodi v neželene metabolne procese, ki se odražajo na delovanju srca in ledvic vse do sistemskih vnetnih bolezni (revmatskega poliartritisa). V kombiniranem homeopatskem zdravilu je dobrodošla prisotnost učinkovine Lachesis, ki deluje protivnetno in ščiti pred zapleti.

Vincetoxicum hirundinaria – Virusne okužbe
Doslej bolj redko uporabljena učinkovina, ki pa ima izrazito proti virusno delovanje. Učinkovita je pri vseh vrstah viroz (npr. gripa), deluje očiščevalno.

Echinacea – Imunski stimulant
Stimulira izločanje levkocitov in se zato uporablja v stanjih oslabelega imunskega sistema. Poleg dejstva, da deluje imunostimulativno, pa tudi učinkovito pospešuje odvajanje toksičnih metabolnih produktov skozi črevesje in ledvice. Je zanesljiva izbira v stanjih bakterijskih in virusnih okužb.

Marrubium vulgare – Stimulacija limfnega sistema
V zdravilu je ta učinkovina prisotna kot specifično limfno sredstvo učinkovito pri obolenju dihalnih organov, pri otrdelosti bezgavk in pri motnjah v delovanju jeter.

Nasturtium officinale – Okužbe, naravni antibiotik
Učinkovit  pri okužbah urinarnega trakta. Gre za rastlino iz vrste križnic, ki kot vse rastline, ki vsebujejo glikozide gorčičnega olja (npr. česen), v telesu izkazuje lastnosti naravnega antibiotika.

Garancija kakovosti
Pharmana je zasebno podjetje ustanovljeno leta 2017. Izhaja iz podjetja AdriaPharm, ki je leta 2011 registriralo in ponovno pripeljalo homeopatska zdravila v slovenske lekarne. Podjetje Pharmana ostaja zvesto načelu komplementarnosti in je leta 2018 na slovenskem trgu zaoralo ledino z vpeljavo kombiniranih homeopatskih zdravil. v svoj nabor pa vključuje tudi Originalne Bachove cvetne kapljice. Z izobraževanji in z objavami v medijih pripomore k osveščanju o pomenu celostne obravnave  za zdravje posameznika.

Tržimo kombinirana homeopatska zdravila družinskega nemškega podjetja Pekana v svetu znanega po proizvodnji visoko kvalitetnih spagiričnih homeopatskih kombiniranih zdravil. Kombinirana homeopatska zdravila so v primerjavi z monokomponentnimi homeopatskimi zdravili bolj primerna za uporabo v akutnih stanjih, saj posamezno zdravilo vsebuje več učinkovin preizkušeno indiciranih za posamezno akutno stanje.
Nabor podjetja obsega 200 kombiniranih homeopatskih zdravil, proizvodnjo in testiranja pa opravljajo skladno z najvišjimi veljavnimi standardi.

Podjetje Pekana zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Z uporabo najkvalitetnejših, natančno preskušenih surovin rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora;
  • S spagirično obdelavo rastlinskih učinkovin; spagirija je metoda, ki omogoča, da se ob homeopatskem učinku izvirajočem iz  homeoptskega potenciranja rastline ohranja vitalno moč rastline, kot tudi njen mineralni del, kar dodatno prispeva k učinkovitosti zdravila.
  • Homeopatska zdravila podjetja Pekana so primerna za vsa življenjska obdobja, še posebej pa nanje prisegajo športniki in nosečnice ter mamice z otroci, ki se zavedajo pomena vnosa zdravil brez neželenih učinkov in kontraindikacij.

Opozorilo: Opisi homeopatskih zdravil in priporočila o uporabi so skrbno pripravljeni in preverjeni, vendar je odgovornost glede samozdravljenja na vaši strani. Ob najmanjših dvomih nikakor ne pomišljajte in le poiščite nasvet ali pomoč svojega zdravnika.
Čeprav homeopatska zdravila ne povzročajo stranskih učinkov, naj se nosečnice o morebitnem samozdravljenju posvetujejo s svojim zdravnikom.
Samozdravljenje s homeopatskimi zdravili se priporoča izključno ob lažjih težavah in preprostejših obolenjih. Kadar resneje zbolite, nemudoma  poiščite medicinsko pomoč. V takih primerih je potrebno znanje strokovnjaka in laiki se je ne smejo lotevati na lastno pest. Homeopatska zdravila vam lahko pomagajo le toliko, da premostite čas, dokler ne pridete k zdravniku oz. zdravniku homeopatu, ki bo nato postopal z ustreznim zdravljenjem. Po morebitnem dogovoru z zdravnikom pa lahko homeopatsko zdravljenje nadaljujete tudi sami.

*učinkovine, narejene po spagirični metodi (spagirija je metoda, ki poleg homeoptskega potenciranja rastline od koder izhaja njena homeopatska učinkovitost, ohranja vitalno moč rastline, kot tudi njen mineralni del, kar dodatno prispeva k učinkovitosti zdravila).

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…