Arnica montana, homeopatske kroglice

7,9018,35 z DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Blagovna znamka: Remedia

Opis

 

Stanja: Poškodbe mehkih tkiv (krvavitve, izpah, raztrganine, zlomi, zvini). Višinska bolezen. Vnetje slepiča. Opekline. Pretres možganov. Boleče mišice po fizičnem naporu. Hemoroidi. Nosečnost. Psihični in fizični šok. Pred in po operaciji ali porodu. Hripavost zaradi preobremenitve glasilk. Krčne žile.

Ključni simptomi: Prvo zdravilo za poškodbe, pri katerih se pojavljajo modrice, vnetja in otekline, ter šoke. »Vse je v redu!«, čeprav ni. Zavračanje pomoči. Strah pred zdravnikom. Nemiren. Postelja je pretrda zato pogosto spreminja položaj. Občutek utrujenosti in pretepenosti. Bolijo mišice in sklepi.

Izboljšanje: Ležanje v iztegnjenem položaju in nizkim vzglavjem.

Poslabšanje: Premik. Dotik. vlažno hladno vreme. Počitek.

Primerjalna homeopatska zdravila: Aconitum. Bellis. Hypericum. Ledum. Natrium sulph. Rhus tox.

Garancija kakovosti:
Podjetje Remedia  je svetovno prepoznan proizvajalec monokomponentnih homeopatskih zdravil in zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Z uporabo najkvalitetnejših, natančno preskušenih surovin rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora;
  • Z ročno izdelavo homeopatskih zdravil, ki v svetu farmacevtskih multinacionalk predstavlja butično raritet
  • Homeopatska zdravila podjetja Remedia so primerna za vsa življenjska obdobja, še posebej pa nanje prisegajo športniki in nosečnice ter mamice z otroci, ki se zavedajo pomena vnosa zdravil brez neželenih učinkov in kontraindikacij.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo: Opisi homeopatskih zdravil in priporočila o uporabi so skrbno pripravljeni in preverjeni, vendar je odgovornost glede samozdravljenja na vaši strani. Ob najmanjših dvomih nikakor ne pomišljajte in le poiščite nasvet ali pomoč svojega zdravnika.
Čeprav homeopatska zdravila ne povzročajo stranskih učinkov, naj se nosečnice o morebitnem samozdravljenju posvetujejo s svojim zdravnikom.
Samozdravljenje s homeopatskimi zdravili se priporoča izključno ob lažjih težavah in preprostejših obolenjih. Kadar resneje zbolite, nemudoma  poiščite medicinsko pomoč. V takih primerih je potrebno znanje strokovnjaka in laiki se je ne smejo lotevati na lastno pest. Homeopatska zdravila vam lahko pomagajo le toliko, da premostite čas, dokler ne pridete k zdravniku oz. zdravniku homeopatu, ki bo nato postopal z ustreznim zdravljenjem. Po morebitnem dogovoru z zdravnikom pa lahko homeopatsko zdravljenje nadaljujete tudi sami.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

1 g, 10 g

Potenca

C6, C12, C30, C200

Morda vam bo prav tako všeč…