Pulsatilla pratensis (Pulsatilla), homeopatske kroglice

7,9019,35 z DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Blagovna znamka: Remedia

Opis

 

Stanja: Vnetje oči. Ječmen na očeh. Vnetje ušes. Nahod. Sinusitis. Kašelj. Žalost.

Ključni simptomi: Čustvena oseba – občutljiva, jokava in muhasta. Nihanje razpoloženja: smeh in jok. Stalna potreba po nežnosti in tolažbi. Otrok rabi stalno pozornost. Strah, da bi ostali sami. Težave so spremenljive. Bolečine se pojavijo in nenadoma izginejo ali pa spremenijo lokacijo. Rumeno do rumeno zelen, gost, blag izcedek iz oči, ušes in nosu čez dan, ponoči pa ga ni. Glava je težka. Želi mrzel in svež zrak, kljub temu trese mraz. Zaradi prehlada izgubi čut za okus in vonj. Obrazne kosti so boleče. Nobene žeje. Kašelj je ponoči suh in dražeč, zjutraj pa postane produktiven z obilico sluzi. Ostra bolečina v prsnem košu. Vnetje oči spremlja obilno solzenje in izločanje sluzi. Veke so otečene, vnete, srbeče, zjutraj pa zlepljene. Odpor do mastne in tople hrane. Tekne mu hladna hrana, sladoled, trdo kuhana jajca. Uro po jedi in zjutraj se pojavi bolečina v želodcu. Trebuh je napihnjen in boleč. Prebava je zelo glasna. Driska se izmenjuje z zaprtjem. Menstrualni cikel je nereden.

Izboljšanje: Mrzla hrana in pijača. Svež zrak. Hlajenje. Nežno gibanje.

Poslabšanje: Topla soba. Zatohel zrak. Zvečer in ponoči v topli postelji. Ležanje na levi ali boleči strani. Pred menstruacijo. Mastna in obilna hrana.

Primerjalna homeopatska zdravila: Euphrasia. Ignatia. Kali bich. Sulfur.

Garancija kakovosti: AdriaPharm je edino podjetje, ki Slovenijo oskrbuje s homeopatskimi zdravili. Po dolgem obdobju prekinjene tradicije trženja homeopatskih zdravil pri nas, je leta 2011 registriralo in ponovno pripeljalo homeopatska zdravila v slovenske lekarne.
Podjetje Remedia  je svetovno prepoznan proizvajalec monokomponentnih homeopatskih zdravil in zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Z uporabo najkvalitetnejših, natančno preskušenih surovin rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora;
  • Z ročno izdelavo homeopatskih zdravil, ki v svetu farmacevtskih multinacionalk predstavlja butično raritet
  • Homeopatska zdravila podjetja Remedia so primerna za vsa življenjska obdobja, še posebej pa nanje prisegajo športniki in nosečnice ter mamice z otroci, ki se zavedajo pomena vnosa zdravil brez neželenih učinkov in kontraindikacij.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo: Opisi homeopatskih zdravil in priporočila o uporabi so skrbno pripravljeni in preverjeni, vendar je odgovornost glede samozdravljenja na vaši strani. Ob najmanjših dvomih nikakor ne pomišljajte in le poiščite nasvet ali pomoč svojega zdravnika.
Čeprav homeopatska zdravila ne povzročajo stranskih učinkov, naj se nosečnice o morebitnem samozdravljenju posvetujejo s svojim zdravnikom.
Samozdravljenje s homeopatskimi zdravili se priporoča izključno ob lažjih težavah in preprostejših obolenjih. Kadar resneje zbolite, nemudoma  poiščite medicinsko pomoč. V takih primerih je potrebno znanje strokovnjaka in laiki se je ne smejo lotevati na lastno pest. Homeopatska zdravila vam lahko pomagajo le toliko, da premostite čas, dokler ne pridete k zdravniku oz. zdravniku homeopatu, ki bo nato postopal z ustreznim zdravljenjem. Po morebitnem dogovoru z zdravnikom pa lahko homeopatsko zdravljenje nadaljujete tudi sami.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

1 g, 10 g

Potenca

C6, C12, C30, C200

Morda vam bo prav tako všeč…