Psystabila homeopatske peroralne kapljice, 30ml

 

Kombinirano homeopatsko zdravilo Psystabila se uporablja za lajšanje različnih stanj, ki jih pokrivajo homeopatske slike vsebovanih učinkovin.

 

 

14,35 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Pekana

Opis

Kombinirano homeopatsko zdravilo Psystabila se uporablja za lajšanje različnih stanj, ki jih pokrivajo hoemopatske slike vsebovanih učinkovin. Glede na navedbe, ki so opisane v klasični homeopatski literaturi (Vir: Keller, Greiner, Boericke, Clarke, Mezger) in temeljijo na homeopatskih izkušnjah, Psystabila kapljice lahko nudijo pomoč pri dosegu mentalne stabilnosti v času povečanih čustvenih obremenitev.

Vsak posameznik naj po lastni odgovornosti presodi svojo odločitev za homeopatsko zdravljenje.
Za samozdravljenje se smemo odločati le v primeru običajnih težav in vsakdanjih bolezni. Ta priporočila pod nobenim pogojem ne nadomeščajo nasveta in pregleda pri zdravniku. Pri težjih ali trajnejših zdravstvenih težavah nujno poiščite zdravniško pomoč.

Način uporabe:
Odmerjanje v akutnih stanjih:
Odrasli in otroci starejši od 12 let: večkrat (do 6 krat) dnevno od 10 do 15 kapljic.
Otroci mlajši od 12 let: večkrat (do 6 krat) dnevno od 5 do 10 kapljic.

Odmerjanje v kroničnih stanjih:
Odrasli in otroci starejši od 12 let: 3 x dnevno od 10 do 15 kapljic.
Otroci mlajši od 12 let: 3 x dnevno od 5 do 10 kapljic.

Sestava: 1g (=1,03 ml =36 kapljic) raztopine vsebuje:
Acidum phosphoricum D4 0,145 g
Amanita muscaria (Agaricus muscarius) D4 0,125 g
Semecarpus anacardium (Anacardium) D12 0,065 g
Avena sativa spag. Peka D12 0,065 g
Cinchona succiruba (China) spag. Peka D4 0,165 g
Strychnos ignatii (Ignatia) spag. Peka D4 0,165 g
Piper methysticum spag. Peka D10 0,145 g
Schoenocaulon officinale (Sabadilla) D6 0,125 g
Druge sestavine so: 20-odstotni (V/V) etanol, prečiščena voda.

Garancija kakovosti
Pharmana je zasebno podjetje ustanovljeno leta 2017. Izhaja iz podjetja AdriaPharm, ki je leta 2011 registriralo in ponovno pripeljalo homeopatska zdravila v slovenske lekarne. Podjetje Pharmana ostaja zvesto načelu komplementarnosti in je leta 2018 na slovenskem trgu zaoralo ledino z vpeljavo kombiniranih homeopatskih zdravil. v svoj nabor pa vključuje tudi Originalne Bachove cvetne kapljice. Z izobraževanji in z objavami v medijih pripomore k osveščanju o pomenu celostne obravnave  za zdravje posameznika.

Tržimo kombinirana homeopatska zdravila družinskega nemškega podjetja Pekana v svetu znanega po proizvodnji visoko kvalitetnih spagiričnih homeopatskih kombiniranih zdravil. Kombinirana homeopatska zdravila so v primerjavi z monokomponentnimi homeopatskimi zdravili bolj primerna za uporabo v akutnih stanjih, saj posamezno zdravilo vsebuje več učinkovin preizkušeno indiciranih za posamezno akutno stanje.
Nabor podjetja obsega 200 kombiniranih homeopatskih zdravil, proizvodnjo in testiranja pa opravljajo skladno z najvišjimi veljavnimi standardi.

Proizvajalec: Pekana Naturheilmittel GmbH, Raiffeisenstrasse 15, D-88353 Kissleg, Nemčija
Uvoznik: Pharmana d.o.o, Cesta na Brdo 100, 1000 Ljubljana, Slovenija

Podjetje Pekana zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Z uporabo najkvalitetnejših, natančno preskušenih surovin rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora;
  • S spagirično obdelavo rastlinskih učinkovin; spagirija je metoda, ki omogoča, da se ob homeopatskem učinku izvirajočem iz  homeoptskega potenciranja rastline ohranja vitalno moč rastline, kot tudi njen mineralni del, kar dodatno prispeva k učinkovitosti zdravila.
  • Homeopatska zdravila podjetja Pekana so primerna za vsa življenjska obdobja, še posebej pa nanje prisegajo športniki in nosečnice ter mamice z otroci, ki se zavedajo pomena vnosa zdravil brez neželenih učinkov in kontraindikacij.

Opozorilo: Homeopatsko zdravilo brez odobrenih terapevtskih indikacij. Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom. Posvetujte se z zdravnikom ali farmacevtom, če se znaki bolezni ne izboljšajo. Izdaja zdravila je brez recepta v lekarnah. Shranjujte pri temperaturi do 25° C. Pred uporabo pretresi.
To zdravilo vsebuje 45 mg alkohola (etanola) v 10 kapljicah, kar ustreza manj kot 2 ml piva oziroma 1 ml vina. Majhna količina alkohola v zdravilu ne bo imela nobenih opaznih učinkov.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…