Mercurius solubilis Hahnemani (Mercurius solubilis), homeopatske kroglice

7,9019,35 z DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Blagovna znamka: Remedia

Opis

 

Stanja: Turi. Bolečine v ušesih. Afte. Zobobol. Prehlad. Angina. Driska. Vnetje sinusov.

Ključni simptomi: Šibkost in preobčutljivost. Razjede in gnojne obloge! Zadah iz ust, kovinski okus in obilno slinjenje zlasti ponoči. Dlesni otekle, vnete. Jezik je debelo, belo obložen in na njem so vidni odtisi zob. Taki so tudi mandlji. Povečane bezgavke. Bolečina se iz žrela širi proti ušesu in nazaj. Boleče požiranje. Gnojni izcedek iz nosu, ki je zelen, obilen, gost in jedek. Sluznica je vneta, otekla in srbeča. Največkrat je prizadet čelni sinus. Sočasno tudi zobobol in glavobol. Potenje posebno ponoči, a stanja ne izboljša. Pogosto boleče odvajanje s krči krvavega, smrdečega blata. Občutljiv na najmanjše spremembe temperature.

Izboljšanje: Zmerne temperature.

Poslabšanje: Potenje. Vročina in mraz, prepih. Ponoči.

Primerjalna homeopatska zdravila: China. Hepar sulfuris. Sulfur.

Garancija kakovosti: AdriaPharm je edino podjetje, ki Slovenijo oskrbuje s homeopatskimi zdravili. Po dolgem obdobju prekinjene tradicije trženja homeopatskih zdravil pri nas, je leta 2011 registriralo in ponovno pripeljalo homeopatska zdravila v slovenske lekarne.
Podjetje Remedia  je svetovno prepoznan proizvajalec monokomponentnih homeopatskih zdravil in zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Z uporabo najkvalitetnejših, natančno preskušenih surovin rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora;
  • Z ročno izdelavo homeopatskih zdravil, ki v svetu farmacevtskih multinacionalk predstavlja butično raritet
  • Homeopatska zdravila podjetja Remedia so primerna za vsa življenjska obdobja, še posebej pa nanje prisegajo športniki in nosečnice ter mamice z otroci, ki se zavedajo pomena vnosa zdravil brez neželenih učinkov in kontraindikacij.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo: Opisi homeopatskih zdravil in priporočila o uporabi so skrbno pripravljeni in preverjeni, vendar je odgovornost glede samozdravljenja na vaši strani. Ob najmanjših dvomih nikakor ne pomišljajte in le poiščite nasvet ali pomoč svojega zdravnika.
Čeprav homeopatska zdravila ne povzročajo stranskih učinkov, naj se nosečnice o morebitnem samozdravljenju posvetujejo s svojim zdravnikom.
Samozdravljenje s homeopatskimi zdravili se priporoča izključno ob lažjih težavah in preprostejših obolenjih. Kadar resneje zbolite, nemudoma  poiščite medicinsko pomoč. V takih primerih je potrebno znanje strokovnjaka in laiki se je ne smejo lotevati na lastno pest. Homeopatska zdravila vam lahko pomagajo le toliko, da premostite čas, dokler ne pridete k zdravniku oz. zdravniku homeopatu, ki bo nato postopal z ustreznim zdravljenjem. Po morebitnem dogovoru z zdravnikom pa lahko homeopatsko zdravljenje nadaljujete tudi sami.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

1 g, 10 g

Potenca

C10, C15, C30, C200

Morda vam bo prav tako všeč…