Hepar sulfuris (Hepar sulfuris calcareum), homeopatske kroglice

7,9018,35 z DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Blagovna znamka: Remedia

Opis

 

Stanja: Gnojno vnetje ušes, žrela, oči (tudi ječmen). Prehlad, ki je napredoval v sinusitis ali kronični bronhitis. Kašelj. Tujki. Obnohtnica. Mozolji in akne.

Ključni simptomi: Velika dovzetnost za prehlade in okužbe. Preobčutljivost na zunanje vplive (hlad, prepih). Hitro se odzove s kihanjem in kašljem. Zelo zmrzljiv – tudi v sobi ima ovit šal. Ne prenaša trpljenja. Razdražljiv in občutljiv, lahko tudi agresiven in žaljiv. Nezdrava koža. Gnojenje z ostro zbadajočo bolečino. Občutek trske v ušesu, žrelu, prsih in koži. Obilen gost, rumeno-zelen in smrdeč izcedek. Med zehanjem in požiranjem se bolečina širi iz žrela v ušesa in obratno. Mandlji in bezgavke so otekle. Na mandljih so vidni gnojni čepki. Bolečina v sinusih je lokalizirana v korenu nosu in je močnejša zjutraj. Oči in veke so rdeče vnete z gnojnim izcedkom. Glavobol. Hripavost. Jeza. Preobčutljivost na dotik in bolečino. Želja po kisli hrani.

Izboljšanje: Toplota. Topli napitki. Po jedi.

Poslabšanje: Mrzel, suh veter. Mraz. Prepih. Ponoči. Dotik bolečega mesta ali ležanje na njem. Napor.

Primerjalna homeopatska zdravila: Aconitum. Drosera. Mercurius. Nux vomica. Silicea. Sulfur.

Garancija kakovosti: AdriaPharm je edino podjetje, ki Slovenijo oskrbuje s homeopatskimi zdravili. Po dolgem obdobju prekinjene tradicije trženja homeopatskih zdravil pri nas, je leta 2011 registriralo in ponovno pripeljalo homeopatska zdravila v slovenske lekarne.
Podjetje Remedia  je svetovno prepoznan proizvajalec monokomponentnih homeopatskih zdravil in zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Z uporabo najkvalitetnejših, natančno preskušenih surovin rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora;
  • Z ročno izdelavo homeopatskih zdravil, ki v svetu farmacevtskih multinacionalk predstavlja butično raritet
  • Homeopatska zdravila podjetja Remedia so primerna za vsa življenjska obdobja, še posebej pa nanje prisegajo športniki in nosečnice ter mamice z otroci, ki se zavedajo pomena vnosa zdravil brez neželenih učinkov in kontraindikacij.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo: Opisi homeopatskih zdravil in priporočila o uporabi so skrbno pripravljeni in preverjeni, vendar je odgovornost glede samozdravljenja na vaši strani. Ob najmanjših dvomih nikakor ne pomišljajte in le poiščite nasvet ali pomoč svojega zdravnika.
Čeprav homeopatska zdravila ne povzročajo stranskih učinkov, naj se nosečnice o morebitnem samozdravljenju posvetujejo s svojim zdravnikom.
Samozdravljenje s homeopatskimi zdravili se priporoča izključno ob lažjih težavah in preprostejših obolenjih. Kadar resneje zbolite, nemudoma  poiščite medicinsko pomoč. V takih primerih je potrebno znanje strokovnjaka in laiki se je ne smejo lotevati na lastno pest. Homeopatska zdravila vam lahko pomagajo le toliko, da premostite čas, dokler ne pridete k zdravniku oz. zdravniku homeopatu, ki bo nato postopal z ustreznim zdravljenjem. Po morebitnem dogovoru z zdravnikom pa lahko homeopatsko zdravljenje nadaljujete tudi sami.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

1 g, 10 g

Potenca

C10, C15, C30, C200

Morda vam bo prav tako všeč…