Medisana elektronski odstranjevalec uši in gnid LC860

 

Električni glavnik za uničevanje uši Medisana LC 860 preprosto odstranjuje naglavne uši z česanjem, brez da bi se bilo potrebno zateči h kemičnim sredstvom.

 

23,69 z DDV

Ni na zalogi

Prednosti

 

✓ Preprosta uporaba – lase samo prečešemo.

✓ Ni potrebe po kemičnih sredstvih za odstranjevanje uši.

✓ Brez stranskih učinkov.

✓ Baterija je priložena.

✓ 3-letna garancija.

 

Opis

 

Električni glavnik za uničevanje uši Medisana LC 860 učinkovito odstranjuje naglavne uši, brez da bi se bilo potrebno zateči h kemičnim sredstvom. Deluje tako, da med zobci ustvarja električni naboj, ki ob stiku ubije uši in njihova jajčeca. Električni naboj je tako majhen, da ga uporabnik ne zazna; uporaba naprave je zato popolnoma varna. Delovanje glavnika ponazarja slišen zvok.

Način uporabe: 

  1. Električni glavnik za uničevanje uši se lahko uporablja le na suhih laseh. Po potrebi pred uporabo naprave razčešite lase in odstranite čope ali kite.
  2. Vklopite napravo, glavnik postavite pod kot 45°- 90°in ga vodite skozi lase.
  3. Med česanjem las se brnenje ob stiku zobcev z ušmi ali jajčeci za kratek čas ustavi. Če se brnenje ne nadaljuje, so zobci glavnika zamašeni. Potrebno je izklopiti glavnik in jih očistiti z majhno krtačko za čiščenje, ki je vgrajena na koncu ročaja.
  4. Po uporabi glavnik izklopite, ga temeljito očistite in namestite zaščitni pokrov.

Vsebina: Medisana električni glavnik za uničevanje uši LC 860 s čistilno krtačko, baterija 1.5V (tip AA, LRG) in navodila za uporabo.

Proizvajalec:  MEDISANA GmbH

Poreklo: Nemčija

Opozorila: Ker je električni glavnik za uničevanje uši Medisana LC 860 še posebej učinkovit pri odraslih ušeh, ga uporabljajte približno 2 tedna in tako poskrbite, da ste odstranili vse uši. Za zaščito pred ponovnim pojavom uši priporočamo, da električni glavnik kot previdnostni ukrep uporabljajte enkrat tedensko.