A.Vogel kapljice za oči pri alergijah

 

Pakiranje: 10ml

Za pomiritev razdraženih oči pri alergijah, senenem nahodu.
S kamilico in hialuronsko kislino.

 

10,94 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: A. Vogel

Prednosti

 

✓ Naravnega izvora.

✓ Ne vsebujejo konzervansov in so primerne za uporabnike kontaktnih leč.

✓ Napolnjene v inovativen vsebnik, ki omogoča odmerjanje posamezne kapljice, zato ni neprijetnega razlivanja.

✓ Lahko jih uporabljamo še 6 mesecev po prvem odprtju.

 

Opis

 

A.Vogel kapljice za oči pri alergijah blagodejno vplivajo na težave razdraženih oči, ki spremljajo alergije kot je senen nahod. Kapljice se uporablja za pomiritev pordelosti, pekočega občutka in srbenja oči.

V času alergij upoštevajte še druge preventivne ukrepe za zdrav življenjski slog.

Odmerjanje: Odrasli: V vsako oko do 5-krat na dan – 1-2 kapljici (po potrebi). Otroci nad 7 let: V vsako oko 1-2 krat dnevno, 1 kapljica. Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom. Če uporabljate kontaktne leče, jih pred uporabo teh kapljic za oči ni potrebno odstraniti.

Način uporabe: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sestava: Hialuronska kislina 1 mg/ml, kamilica (Chamomilla recutita), natrijev klorid, borova kislina, dinatrijev tetraborat dekahidrat, sterilizirana voda.

Garancija kakovosti: A.Vogel je svetovno priznana znamka švicarskega podjetja Bioforce, ki ga je v Švici leta 1963 ustanovil Alfred Vogel, pionir naravnega zdravljenja.
Ključne prednosti zdravil in ostalih izdelkov A.Vogel:

  • sveže nabrana in takoj predelana zdravilna zelišča, praktično v celoti iz strogo nadzorovane ekološke pridelave,
  • uporaba sveže, celotne rastline in ne zgolj posameznih, izoliranih učinkovin ali suhih delov rastline,
  • polna moč zdravilnih učinkovin (rastline obirajo ob polni zrelosti in v najbolj optimalnem času); da se zdravilna moč ohrani, gredo sveže nabrana zelišča takoj v nadaljnjo predelavo,
  • pridelava lastnih semen – nadziranje postopka od semena do zdravila,
  • kontrolirana biološka pridelava in uporaba izključno naravnih ekstracijskih sredstev in pomožnih snovi (morebitni stranski učinki zaradi tujih primesi so tako izključeni),
  • pri ekološki pridelavi rastline pridelujejo v skladu s strogimi smernicami bio-suisse, kar pomeni: brez umetnih gnojil in brez sredstev za uničevanje škodljivcev, plevela ali plesni,
  • sledenje strogim smernicam GMP (Good Manufacturing Practise – Dobra proizvodna praksa) evropskih in švicarskih uradov za zdravila.

Zdravje je možno ohraniti ali si ga povrniti le z upoštevanjem treh ključnih stebrov: uravnotežen življenjski slog, zdrava prehrana in naravni izdelki za zdravljenje. Izdelki A.Vogel so sinonim za celostno obravnavo človeka.

Poreklo: Švica

Opozorilo:  Pred uporabo preberite priloženo navodilo. Shranjujte pri temperaturi od 8 do 25 °C, izdelek naj bo nedosegljiv otrokom. Po prvem odprtju in aktivaciji vsebnika, so kapljice uporabne še 6 mesecev. Kapljic ne uporabljajte po izteku roka uporabnosti, ki je naveden na embalaži in vsebniku. Kapljic ne uporabljajte, če ste alergični na katero koli od sestavin.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno