Isla Medic acute 20pastil

 

Pri akutnih, značilnih prehladnih težavah z grlom, kot so bolečine v grlu in boleče požiranje, suha sluznica in draženje na suh kašelj.

6,65 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Engelhard

Prednosti

 

✓ Medicinski pripomoček.

✓ Primerno za nosečnice, doječe matere in diabetike.

✓ Primerno za otroke od 6. leta dalje.

✓ Naravna pomoč za lajšanje težav z žrelom.

Opis

 

Nova različica pastil Isla je posebej učinkovita pri vnetem in bolečem grlu zaradi prehlada. Pastile z močjo islandskega lišaja, hidrogela in hialuronske kisline učinkujejo hitro in dolgotrajno. Ščitijo, vlažijo in vzpodbujajo obnovo sluznice. Ne omrtvijo površine sluznice. Nove pastile Isla Medic acute odlikuje zelo prijeten okus po medu in citrusih.

Odmerjanje in način uporabe: Odrasli in otroci, starejši od 6 let, po potrebi do 6-krat dnevno počasi raztopite v ustih po 1 pastilo. Pastile lahko uporabljate tudi dolgotrajno ali občasno.
Napotek za diabetike: 1 pastila vsebuje 1,03 g sladkornih nadomestkov = 0,09 BU. Vsebuje sorbitol in maltitol.

Sestava: Pastile vsebujejo vodni ekstrakt islandskega lišaja (0,4 – 0,8 : 1), karbomer, ksantanski gumi in natrijev hialuronat. Druge sestavine so akacija, sorbitol, maltitol, brezvodna citronska kislina, kalijev acesulfamat, olje limone, olje pomaranče, arome, rastlinsko barvilo (ekstrakt jabolka, žafranike in citrusa), srednjeverižni trigliceridi, prečiščena voda.

Garancija kakovosti:
Nemško podjetje Engelhard zaznamuje že 145 letna tradicija. V nemškem prostoru se podjetje uvršča med enega glavnih proizvajalcev zdravil, ki jih lahko kupimo brez recepta – OTC zdravila. V podjetju se prvenstveno ukvarjajo s področjem dihal in kožnih obolenj.  Njihovi izdelki Prospan in Isla že od nekdaj predstavljajo simbol kakovosti. Poleg zdravil za lajšanje izkašljevanja iz družine Prospan in pestre izbire različnih pastil iz družine Isla imajo v Sloveniji na voljo tudi Nisito, fiziloško raztopino v pršilu in v obliki mazila.

Poreklo: Nemčija

Opozorilo: Če se vaše težave poslabšajo ali ne izboljšajo v 3 dneh, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

20 pastil, 50 pastil