Thealoz Duo kapljice za oči, 10 ml

 

Pakiranje: 10ml

Thealoz Duo kapljice so medicinski pripomoček in najboljša rešitev za vse, ki imajo suhe in razdražene oči. Vsebujejo edinstveno kombinacijo, ki vlaži, ščiti in obnavlja suho oko.

 

16,95 z DDV

Prednosti

 

✓ Medicinski pripomoček.

✓ Vlažijo, ščitijo in obnavljajo očesno površino.

✓ Inovativna večodmerna plastenka ABAK omogoča, da so brez škodljivih konzervansov.

✓ Hipotonične.

✓ Primerne za uporabnike kontaktnih leč.

✓ Delujejo v vseh točkah »začaranega kroga suhega očesa«.

 

Opis

 

Thealoz Duo kapljice za suho oko so najboljša rešitev za vse, ki imajo suhe, razdražene in utrujene oči. Vsebujejo edinstveno kombinacijo, ki vlaži, ščiti in obnavlja površino suhega očesa. Zaradi tega nudijo takojšnje olajšanje, ki traja ves dan. Thealoz Duo kapljice za suho oko se nahajajo v inovativni večodmerni plastenki ABAK. Plastenka ABAK omogoča, da so kapljice Thealoz Duo brez škodljivih konzervansov.

So enostavne in priročne za uporabo tako za mlajše kot starejše osebe. Primerne so tudi za uporabnike kontaktnih leč. Vsebujejo edinstveno kombinacijo hialuronske kisline in trehaloze. Hialuronska kislina neguje in vlaži, trehaloza pa ščiti in obnavlja površino oči. So hipotonične in tako še dodatno ugodno delujejo na vlažnost vaših oči.

Pomembno je, da vaše kapljice za suho oko delujejo na vseh točkah »začaranega kroga suhega očesa«. Le tako lahko nudijo takojšnje olajšanje in z dolgotrajnim učinkom blažijo simptome suhih oči.

Thealoz Duo kapljice delujejo v vseh točkah začaranega kroga suhega očesa:

  • Zmanjšajo izhlapevanje solznega filma in stabilizirajo solzni film,
  • vzpostavijo osmotsko ravnovesje solz in celic,
  • obnavljajo in zaščitijo celice na očesni površini pred poškodbami,
  • zaščitijo celice na očesni površini pred izsušitvijo, ki lahko vodi v propad celic,
  • zmanjšujejo vnetne procese na očesni površini.

Ne vsebujejo škodljivih konzervansov. Pomembno je vedeti, da lahko kapljice s konzervansi dodatno poslabšajo simptome in znake suhega očesa ter poškodujejo površino vaših oči.

Odmerjanje in način uporabe:

1 kapljica v vsako oko, 4 do 6-krat na dan.

Thealoz Duo kapljice lahko uporabljate tudi med nošenjem kontaktnih leč.

Inovativna plastenka ABAK® omogoča, da Thealoz Duo kapljice ne vsebujejo konzervansov, kar ugodno deluje na očesno površino. Iz enakega razloga je mogoče Thealoz Duo kapljice uporabljati z vsemi tipi kontaktnih leč. Praktična in uporabniku prijazna večodmerna plastenka ABAK zagotavlja vsaj 300 sterilnih kapljic.

Sestava: Kapljice Thealoz Duo vsebujejo 3 % trehaloze in 0,15 % natrijevega hialuronata.

Garancija kakovosti: Laboratoires Théa je vodilno evropsko oftalmološko podjetje. Kot pionir na področju oftalmoloških zdravil in medicinskih pripomočkov brez konzervansov je s svojimi izdelki prisotno v več kot 100 državah po svetu. Laboratoires Théa zagotavlja kakovost produktov s proizvodnjo v skladu z najvišjimi standardi za proizvodnjo zdravil (GMP).

Poreklo: Francija

Opozorilo: Po odprtju plastenke ne hranite več kot 3 mesece. ZA LOKALNO UPORABO. KAPLJICE ZA OKO. SHRANJUJTE NEDOSEGLJIVO OTROKOM.