Čaj njivska preslica, 60g

 

Pakiranje: 60g

Blagovna znamka: Galex

Čaj njivska preslica je zeliščni čaj z njivsko preslico (Equiseti herba).

 

6,27 z DDV

Prednosti

 

✓ Uporabljene le visoko kakovostne sestavine (farmakopejske kakovosti).

✓ Brez dodanih umetnih arom.

✓ Izdelava po načelih dobre proizvodne prakse (GMP).

Opis

 

Čaj njivske preslice se uporablja pri blažjih težavah urinarnega trakta, ker poveča nastajanje urina in s tem spira sečila ter pri površinskih ranah.

Odmerjanje in način uporabe: Odrasli in otroci nad 12 let prelijte 2 čajni žlički (2 g) njivske preslice z 200 ml vrele vode, pokrito pustite stati 10-15 minut, nato čaj precedite. Pijte 3 – krat na dan sveže pripravljen čaj.

Sestava: Zeliščni čaj vsebuje 60g zeli njivske preslice.

Garancija kakovosti: Galex z več kot 25-letno tradicijo in priznano kakovostjo izdelkov sledi jasnemu vodilu – vaše zdravje je naš navdih. Podjetje se ukvarja s proizvodnjo čajev, zdravil, kozmetičnih izdelkov in prehranskih dopolnil. Sledimo smernicam dobre proizvodne prakse (GMP). Naš primarni cilj je skrb za zdravje in izboljšanje kakovosti življenja strank, zato ohranjamo najvišje standarde v vseh fazah proizvodnega procesa. Posebno pozornost posvečamo oskrbi s kvalitetnimi vhodnimi surovinami za svoje izdelke in pri proizvodnji uporabljamo zdravilna zelišča in ostale naravne surovine s certifikati kakovosti po zahtevah evropske farmakopeje. Poslušamo želje strank in temu primerno krojimo ponudbo kakovostnih izdelkov.

Opozorila: Shranjujte pri temperaturi do 25 ˚C, v suhem prostoru.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…