A.Vogel Dormeasan, peroralne kapljice

 

Pakiranje: 50ml

Dormeasan je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora, ki se uporablja pri nespečnosti, napetosti in nemiru.

 

10,42 z DDV

Prednosti

 

✓ Registrirano zdravilo rastlinskega izvora.

✓ Ne vsebuje laktoze.

✓ Ne vsebuje glutena.

✓ Ne povzroča odvisnosti ali potrebe po vedno večjem odmerku.

Opis

 

Dormeasan je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora, ki zaradi vsebnosti zdravilnih učinkovin iz baldrijana (Valeriana officinalis) in hmelja (Humulus lupulus) deluje pomirjevalno in ima tudi blag uspavalni učinek. Primerno kadar se znajdete v situacijah, ki imajo za posledico nemir, napetost ali težave s spanjem, ki se kažejo kot plitek spanec ali nespečnost.

Odmerjanje: Odraslim in otrokom nad 12. letom starosti svetujemo ob nemiru in napetosti jemanje po 10 – 20 kapljic enkrat do dvakrat dnevno. Pri težavah s spanjem pa priporočamo 30 kapljic zdravila Dormeasan približno pol ure preden ležete v posteljo. Kapljice lahko jemljete po potrebi ali pa redno, dlje časa. Učinek zdravila nastopi postopoma, zato je za dosego polnega učinka, zdravilo potrebno jemati vsaj 4 tedne.

Uporaba: Dormeasan ima zaradi svežih rastlin močnejši okus po baldrijanu in hmelju. Tega lahko prekrijete tako, da vzamete Dormeasan sočasno z mlačnim, blago osladkanim čajem ali sokom.

Sestava:  1 ml zdravila vsebuje 460 mg tekočega ekstrakta korenine sveže zdravilne špajke (Valeriana officinalis L., radix) in 460 mg tekočega ekstrakta cveta svežega navadnega hmelja (Humulus lupulus L., flos). Drugi sestavini zdravila (pomožni snovi) sta: 96-odstotni etanol in prečiščena voda.

Garancija kakovosti: A.Vogel je svetovno priznana znamka švicarskega podjetja Bioforce, ki ga je v Švici leta 1963 ustanovil Alfred Vogel, pionir naravnega zdravljenja.
Ključne prednosti zdravil in ostalih izdelkov A.Vogel:

  • sveže nabrana in takoj predelana zdravilna zelišča, praktično v celoti iz strogo nadzorovane ekološke pridelave,
  • uporaba sveže, celotne rastline in ne zgolj posameznih, izoliranih učinkovin ali suhih delov rastline,
  • polna moč zdravilnih učinkovin (rastline obirajo ob polni zrelosti in v najbolj optimalnem času); da se zdravilna moč ohrani, gredo sveže nabrana zelišča takoj v nadaljnjo predelavo,
  • pridelava lastnih semen – nadziranje postopka od semena do zdravila,
  • kontrolirana biološka pridelava in uporaba izključno naravnih ekstracijskih sredstev in pomožnih snovi (morebitni stranski učinki zaradi tujih primesi so tako izključeni),
  • pri ekološki pridelavi rastline pridelujejo v skladu s strogimi smernicami bio-suisse, kar pomeni: brez umetnih gnojil in brez sredstev za uničevanje škodljivcev, plevela ali plesni,
  • sledenje strogim smernicam GMP (Good Manufacturing Practise – Dobra proizvodna praksa) evropskih in švicarskih uradov za zdravila.

Zdravje je možno ohraniti ali si ga povrniti le z upoštevanjem treh ključnih stebrov: uravnotežen življenjski slog, zdrava prehrana in naravni izdelki za zdravljenje. Izdelki A.Vogel so sinonim za celostno obravnavo človeka.

Poreklo: Švica

Opozorila: Zdravila Dormeasan ne smete jemati, če ste alergični na zdravilni učinkovini ali katero koli sestavino zdravila. Sočasno jemanje zdravila Dormeasan in pomirjeval ali uspaval na recept ni priporočljivo.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…