Dr. Böhm Buča tablete za ženske

 

Pakiranje: 30 tablet

Dr. Böhm Buča tablete za ženske vsebujejo visoko koncentriran, vodotopen izvleček semen štajerske oljne buče, ki podpira delovanje mehurja.  Tabletam so dodani tudi dragoceni sojini izoflavoni.

 

15,76 z DDV

Prednosti

 

✓  Podpora delovanju mehurja

✓  Vsebuje visoko koncentriran, vodotopen izvleček semen štajerske oljne buče

✓  Koncentracija izvlečka v eni tableti ustreza 8 g bučnih semen, kar je približno 40 bučnih semen

✓  Kombiniran s sojinimi izoflavoni za dobro počutje žensk

✓  Brez gensko spremenjene tehnologije

Opis

 

Dr. Böhm Buča tablete za ženske vsebujejo visoko koncentriran, vodotopen izvleček semen štajerske oljne buče, ki podpira delovanje mehurja.  Tabletam so dodani tudi dragoceni sojini izoflavoni.

Daljši opis:

Pogosto uriniranje podnevi in ponoči, kot tudi nehoteno uhajanje kapljic urina, večinoma med telesno obremenitvijo kot je športna aktivnost, smeh, kašljanje ali kihanje so znaki oslabljenega mehurja oziroma oslabljenih mišic medeničnega dna. Mehur ni več ustrezno podprt in posledično urina ni mogoče dovolj dobro zadrževati. Vzrok teh težav je različen: nosečnost, porod, športna aktivnost, menopavza, staranje itd.

Ugodno delovanje bučnih semen na mehur je znan že več stoletij. Prehransko dopolnilo Dr. Böhm® Buča tablete za ženske vsebuje izvleček semen štajerske buče, ki s posebnimi vodotopnimi sestavinami podpira delovanje mehurja. Nahajajo se v delu brez maščobe in ne v olju bučnih semen. Za doseganje polnega potenciala sestavin iz visokokakovostnih bučnih semen je potrebno ustrezno odmerjanje. Koncentracija izvlečka v eni tableti ustreza 8 g bučnih semen, kar je približno 40 bučnih semen. Tabletam so dodani tudi dragoceni sojini izoflavoni (brez gensko spremenjene tehnologije).

Odmerjanje in način uporabe: Prva dva tedna vzemite 2x dnevno (zjutraj in zvečer) po 1 celo tableto z nekaj tekočine. Nato je za obdobje najmanj treh mesecev priporočljivo jemanje 1 tablete dnevno, najbolje pred nočnim počitkom. Po potrebi lahko dolgoročno jemljete tudi 2 tableti dnevno. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Sestava: 

Sestava 1 tablete: 1 tableta 2 tableti
Izvleček štajerskih bučnih semen1 400mg 800mg
Izvleček soje2 30mg 60mg

1 Extr.sem Cucurbuta peponis Styriacae sicc. 20:1, kar ustreza 8 g bučnih semen v tableti

2 Standardiziran na najmanj 12 mg izoflavonov na tableto; ni gensko spremenjen

Brez laktoze*, kvasa, glutena in želatine. Primerno za vegetarijance.

*<0,1 g laktoze na 100 g izdelka (laktoza=mlečni sladkor)

Dr. Böhm® GARANCIJA KAKOVOSTI:

Dr. Böhm® združuje koncentrirano moč narave z najnovejšimi znanstvenimi spoznanji. Tako s popolnoma usklajenimi sestavinami ustvarjamo zelo kakovostne izdelke, ki so namenjeni vašemu dobremu počutju.

Zdravila in prehranska dopolnila znamke Dr. Böhm® se proizvaja izključno v Avstriji, Nemčiji in Švici v skladu z najvišjimi farmacevtskimi standardi.

✓    Proizvodnja v skladu z najvišjimi farmacevtskimi standardi

✓    Optimalno doziranje in enostavna uporaba

✓    Na voljo v lekarnah in specializiranih trgovinah

Dr. Böhm® – kakovost, ki gradi zaupanje.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi.

Sestavine:Izvleček bučnih semen, sredstvo za povečanje prostornine celuloza, izvleček soje, sredstvo za povečanje prostornine karboksimetil celuloza, sredstvo za glaziranje šelak, barvilo karamel, sredstvo proti sprijemanju silicijev dioksid, smukec in magnezijeve soli maščobnih kislin.

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…