A. Vogel Bambu Instant napitek, 100g

 

Pakiranje: 100g

Bambu je aromatičen in topljiv ekstrakt iz sadne in žitne kave, biološko pridelan. Bambu ne vsebuje kavnih zrnc in je zato brez kofeina. Lahko ga uživamo zvečer, ne da bi to vplivalo na naš spanec.

 

6,15 z DDV

Prednosti

 

✓ Ne vsebuje laktoze.

✓ Primerno za vegane.

✓ Primerno tudi za otroke, nosečnice in doječe matere.

✓ Vsebuje zelo malo ogljikovih hidratov zato je napitek primeren tudi za diabetike (V eni skodelici napitka, ki ga pripravimo z vodo, je 1,3 g ogljikovih hidratov, od tega 0,1 g sladkorja).

Opis

 

Ko si popoldne ali zvečer želite podoživeti užitke ob jutranji kavi, hkrati pa menite, da je za kofein prepozno, si privoščite Bambu Instant. Skrbno izbrana mešanica biološko pridelanih naravnih sestavin daje aromatično sadno – žitno kavo brez kofeina. Bambu Instant je idealen nadomestek kave tudi za ljudi, ki so živčno preobremenjeni ter tiste, ki imajo težave z visokim krvnim tlakoma ali pa občutijo po pitju prave kave težave z želodcem. Bambu Instant lahko dodate sladicam za popestritev okusa, primeren pa je tudi za otroke, nosečnice ter doječe matere. Diabetiki si ga prav tako lahko privoščijo, saj BambuInstant vsebuje zelo malo ogljikovih hidratov. Bambu ima visoko vsebnost kalija, ki podpira celične aktivnosti. Je brez dodatkov. Cikorija, ena od njenih sestavin, ima pozitiven vpliv na prebavni proces.

Odmerjanje in način uporabe: 1 čajno žličko napitka Bambu zmešamo z 200 ml vročega ali hladnega mleka ali vroče vode. Dobimo čudovit napitek.
Droben nasvet: z napitkom Bambu lahko pripravimo tudi okusne deserte.

Sestava: Izvleček pražene cikorije*, pšenice* (20 %), ječmenovega slada*, smokve* (20 %) in želoda* (1 %). *Kontrolirana biološka pridelava.

Garancija kakovosti: A.Vogel je svetovno priznana znamka švicarskega podjetja Bioforce, ki ga je v Švici leta 1963 ustanovil Alfred Vogel, pionir naravnega zdravljenja.
Ključne prednosti zdravil in ostalih izdelkov A.Vogel:

  • sveže nabrana in takoj predelana zdravilna zelišča, praktično v celoti iz strogo nadzorovane ekološke pridelave,
  • uporaba sveže, celotne rastline in ne zgolj posameznih, izoliranih učinkovin ali suhih delov rastline,
  • polna moč zdravilnih učinkovin (rastline obirajo ob polni zrelosti in v najbolj optimalnem času); da se zdravilna moč ohrani, gredo sveže nabrana zelišča takoj v nadaljnjo predelavo,
  • pridelava lastnih semen – nadziranje postopka od semena do zdravila,
  • kontrolirana biološka pridelava in uporaba izključno naravnih ekstracijskih sredstev in pomožnih snovi (morebitni stranski učinki zaradi tujih primesi so tako izključeni),
  • pri ekološki pridelavi rastline pridelujejo v skladu s strogimi smernicami bio-suisse, kar pomeni: brez umetnih gnojil in brez sredstev za uničevanje škodljivcev, plevela ali plesni,
  • sledenje strogim smernicam GMP (Good Manufacturing Practise – Dobra proizvodna praksa) evropskih in švicarskih uradov za zdravila.

Zdravje je možno ohraniti ali si ga povrniti le z upoštevanjem treh ključnih stebrov: uravnotežen življenjski slog, zdrava prehrana in naravni izdelki za zdravljenje. Izdelki A.Vogel so sinonim za celostno obravnavo človeka.

Poreklo: Švica

Opozorilo: Izdelek vsebuje gluten.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez laktoze, Naravno