A.Vogel Avenaforce, peroralne kapljice

 

Pakiranje: 100ml

Prehransko dopolnilo Avenaforce je namenjeno kot dopolnitev prehrane pri nemiru, razdraženosti in nespečnosti.

 

12,94 z DDV

Prednosti

 

✓ Prvi učinki vidni že po eni uri.

✓ Lahko se jemljejo dalj časa.

✓ Ne vsebuje laktoze.

✓ Ne vsebuje glutena.

Opis

 

Kapljice Avenaforce vsebujejo sok, iztisnjen iz svežega, cvetočega ovsa (Avenae sativae herbae rec. Succus), za katerega je znano ugodno delovanje pri težavah, kot so nemir, stres in razdraženost. Izdelane so po originalnem receptu Alfreda Vogla, pionirja naravnega zdravljenja.

Praktični primeri uporabe:

  • kadar se pojavi razdraženost,
  • ob pojavu nemira
  • ob nespečnosti.

Odmerjanje in način uporabe: Odrasli in mladostniki, starejši od 12 let, vzemite 3- do 5-krat dnevno 10–15 kapljic, pred spanjem pa 30–40 kapljic.
Kapljice nakapajte v vodo, ki jo lahko sladkate z medom ali nesladkan čaj. Kapljice Avenaforce lahko jemljete tudi daljši čas.

Sestava: 1 ml prehranskega dopolnila Avenaforce vsebuje 470 mg soka zeli svežega cvetočega biološko pridelanega navadnega ovsa (Avena sativa L., herba, rec. succus), etanol in prečiščeno vodo. Vsebnost etanola je 51 vol. %. 1 ml ustreza 31 kapljicam.

Garancija kakovosti: A.Vogel je svetovno priznana znamka švicarskega podjetja Bioforce, ki ga je v Švici leta 1963 ustanovil Alfred Vogel, pionir naravnega zdravljenja.
Ključne prednosti zdravil in ostalih izdelkov A.Vogel:

  • sveže nabrana in takoj predelana zdravilna zelišča, praktično v celoti iz strogo nadzorovane ekološke pridelave,
  • uporaba sveže, celotne rastline in ne zgolj posameznih, izoliranih učinkovin ali suhih delov rastline,
  • polna moč zdravilnih učinkovin (rastline obirajo ob polni zrelosti in v najbolj optimalnem času); da se zdravilna moč ohrani, gredo sveže nabrana zelišča takoj v nadaljnjo predelavo,
  • pridelava lastnih semen – nadziranje postopka od semena do zdravila,
  • kontrolirana biološka pridelava in uporaba izključno naravnih ekstracijskih sredstev in pomožnih snovi (morebitni stranski učinki zaradi tujih primesi so tako izključeni),
  • pri ekološki pridelavi rastline pridelujejo v skladu s strogimi smernicami bio-suisse, kar pomeni: brez umetnih gnojil in brez sredstev za uničevanje škodljivcev, plevela ali plesni,
  • sledenje strogim smernicam GMP (Good Manufacturing Practise – Dobra proizvodna praksa) evropskih in švicarskih uradov za zdravila.

Zdravje je možno ohraniti ali si ga povrniti le z upoštevanjem treh ključnih stebrov: uravnotežen življenjski slog, zdrava prehrana in naravni izdelki za zdravljenje. Izdelki A.Vogel so sinonim za celostno obravnavo človeka.

Poreklo: Švica

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…