Bactoblis Junior, orodisperzibilne tablete

 

Pakiranje: 30 orodisperzibilnih tablet

Bactoblis® Junior oralni probiotik v obliki tablet za lizanje. Vsebuje edinstven, klinično preverjen probiotik Streptococcus salivarisu K12.

 

19,99 z DDV

Ni na zalogi

Prednosti

 

✓ Učinkovita preventiva pri ponavljajočih anginah in vnetjih ušes.

✓ Klinično preverjen.

✓ Je dobrega okusa po jagodah.

✓ Ne vsebuje glutena, laktoze, mlečnih beljakovin, sladkorja ali GSO.

Opis

 

Bactoblis® Junior vsebuje patentirano probiotično kulturo Streptococcus salivarius K12, ki je naravno prisotna v človeškem telesu, v mikroflori ust in žrela.  Bactoblis® Junior je učinkovita pomoč za dopolnjevanje in uravnavanje prijazne mikroflore ust in žrela. Bactoblis® Junior tablete za počasno raztapljanje v ustih so namenjene vsem otrokom od 3. leta dalje.

Učinkovitost Bactoblis® Junior je klinično preverjena.

Odmerjanje in način uporabeTableto Bactoblis® Junior naj otrok počasi raztopi v ustih. Jemanje tablet Bactoblis® Junior se svetuje zvečer pred spanjem po umivanju zob. Pri jemanju dveh tablet na dan svetujemo jemanje druge tablete zjutraj po zajtrku. Po jemanju Bactoblis® Junior naj otrok nič ne je ali pije. Tablete so primerne za dolgotrajno jemanje, za preventivo vsaj 3 mesece.

Sestava: 1 tableta vsebuje 1×109 živih bakterijskih kultur Streptococcus salivarius K12.

Garancija kakovosti:
Ars Pharmae
je slovensko podjetje, ki razvija in trži naravna prehranska dopolnila. Z inovativnimi pristopi iščemo najboljše rešitve iz narave za ohranjanje vašega zdravja ter združujemo znanja iz področij tradicionalne in integrativne medicine. Menimo, da lahko številne zdravstvene težave odpravimo na naraven način, oziroma z njimi dopolnimo redno zdravljenje.
Pri Ars Pharmae zagotavljamo najvišjo kakovost naših izdelkov:
• S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi
(mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
• Z lastnimi recepturami, ki temeljijo na tradicionalnem znanju in najnovejših raziskavah.
• Z uporabo surovin, ki imajo visoko biološko razpoložljivost
• S sodelovanjem z vrhunskimi strokovnjaki in svetovalci s področij farmacije, mikrobiologije, onkologije, imunologije in diabetologije.
• Zaradi odsotnosti umetnih sladil, glutena, konzervansov in umetnih azo-barvil so naši produkti primerni takoza alergike in občutljive ljudi kot tudi za vegetarijance.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Vsem s presajenimi organi in vsem ki prejemajo imunosupresivno terapijo se jemanje BetaCold® PLUS  odsvetuje.Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi.

Poreklo: Švica

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Brez sladkorja, Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…