Valens Imunček sirup, 120ml

 

Pakiranje: 120ml

Blagovna znamka: Valens

Imunček je 100 % naravno prehransko dopolnilo in edini sirup z betaglukani na slovenskem trgu. Zaradi izjemne sestave je primeren za otroke takoj po 1. letu starosti.

 

19,50 z DDV

10 razlogov za izbiro sirupa Imunček

 

1. Popolnoma naravne sestavine.
2. Edini sirup z betaglukani, ki ne vsebuje konzervansov.
3. Vitamina C in D ter cink podpirajo imunski sistem.
4. Slajen izključno z medom.
5. Naravna aroma jabolka.
6. Odličen okus, ki ga otroci obožujejo.
7. Enostavno odmerjanje.
8. Primeren za vegetarijance.
9. Razvit in izdelan v Sloveniji.
10. Preverjena kakovost.

Opis

 

Sirup Imunček je 100 % naravno prehransko dopolnilo z edinstveno kombinacijo naravnih betaglukanov, cinka, vitamina C in vitamina D, ki prispevajo k normalnemu delovanju imunskega sistema in ugodno vplivajo na telesno odpornost. Vitamin D prispeva tudi k ohranjanju zdravih kosti in zob, cink ima vlogo pri kognitivnih oziroma možganskih funkcijah, dodatek vitamina C pa deluje kot antioksidant, saj ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Zaradi skrbno izbranih naravnih sestavin in dejstva, da ne vsebuje konzervansov, je sirup Imunček primeren tudi za malčke od 1. leta dalje.

Naravni vir vitamina C je acerola, betaglukani so pridobljeni iz kvasovk, cink (Orgen Zn®) iz ekstrakta gvajave, oblika vitamina D3, ki je pridobljen iz lanolina, pa je identična tisti, ki jo s pomočjo sončnih žarkov sintetizira naše telo in za katero je dokazana odlična absorpcija. Dodatek medu in naravne arome jabolka dajeta Imunčku izjemno prijeten okus. Sirup Imunček se priporoča kot preventivo vsem, ki so izpostavljeni različnim psihofizičnim obremenitvam ter v obdobjih povečanih možnosti za okužbe, še posebej v jesenskem in zimskem času.

Odmerjanje in način uporabe: Otroci, starejši od 1 leta: 5 ml na dan. V primeru povečanih potreb pri prvih znakih okužbe lahko odmerek v prvih dneh podvojite. Sirup zaužijte na prazen želodec, najbolje zjutraj, vsaj pol ure pred obrokom, ali zvečer pred spanjem.

Sestava: 1 žlička (5 ml) vsebuje: 50 mg β-(1,3)-(1,6)-D-glukana, 18,5 mg vitamina C, 2 mg cinka in 10 μg vitamina D3.
Ne vsebuje konzervansov, umetnih arom, želatine in glutena. Izdelek je primeren tudi za vegetarijance.

Garancija kakovosti:
Slovenska kakovost in garancija proizvajalca
Podjetje Valens ima več kot 10-letno tradicijo. Naši proizvodni prostori se nahajajo v Šenčurju pri Kranju. Pri proizvodnji se zgledujemo po standardih dobre proizvodne prakse (GMP), kar pomeni, da vsako serijo sprostimo na trg šele, ko zanjo potrdimo varnost za končnega uporabnika in deklarirano vsebnost učinkovine. Pri zagotavljanju kakovosti izdelkov in točnosti podatkov, navedenih na embalaži, sodelujemo z Nacionalnim laboratorijem za zdravje, okolje in hrano (NLZOH), Inštitutom za nutricionistiko (Nutris) ter laboratorijem Mérieux NutriSciences iz Italije.
Vse sestavine v izdelkih Valens so neživalskega izvora, zato so primerni tudi za vegetarijance, nekateri pa tudi za vegane. Izdelki niso testirani na živalih.

Opozorila: Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C. Porabite v 1 mesecu po odprtju. Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Shranjevanje: Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C. Porabite v 1 mesecu po odprtju.

Poreklo: Slovenija

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…