Dr. Böhm® Magnesium Sport®, vrečice

 

Pakiranje: 20 vrečic

Hitra oskrba z magnezijem in kalijem brez tekočine. Zrnca se raztopijo neposredno na jeziku. Idealno za na pot, pred in med športno aktivnostjo.

 

7,90 z DDV

Prednosti

 

✓ Primerno za vegetarijance.

✓ Brez laktoze, kvasa in glutena.

Proizvod je na seznamu t.i. Kölner liste

Prehranska dopolnila Dr. Böhm® Magnesium Sport® so redno testirana glede najpogostejših snovi, povezanih z dopingom in rezultati so dokumentirani na seznamu t.i. Kölner Liste®.

www.koelnerliste.com

 

Opis

 

Dr. Böhm® Magnesium Sport® vrečice so posebej razvite za potrebe športnikov. Priročno in enostavno se jih shrani v katerikoli športni opravi. Preprosto odprite vrečico vzdolž perforacije ter pustite, da se zrnca raztopijo v ustih, pogoltnine – in odidite dalje. Kadarkoli in kjerkoli. Hitro, enostavno, brez tekočine!
Za optimalno športno zmogljivost je potrebno telesu dovajati hranila. Zelo pomembna sta magnezij in kalij – minerala, potrebna za optimalno delovanje vsake mišice. Magnezij in kalij se medsebojno dopolnjujeta in tako prispevata k normalnemu delovanju mišic. Prav pri športu telo zaradi potenja ne izgublja le tekočine, temveč tudi elektrolite, zato jih je potrebno nadomestiti.

Magnezij prispeva k sproščanju energije pri presnovi in k delovanju mišic in živčnega sistema. Obenem prispeva k ravnotežju elektrolitov ter k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
Kalij ima vlogo pri delovanju mišic in vzdrževanju normalnega krvnega tlaka ter prispeva k delovanju živčnega sistema.
Vitamin C ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Odmerjanje in način uporabe: Po potrebi zaužijte vsebino največ treh vrečic na dan. Vrečico odprite vzdolž perforacije. Zrnca stresite neposredno na jezik in pustite, da se raztopijo.

Sestava:

Sestava:

 

vrečica 3 vrečice (PDV*)
Magnezij 150 mg 450 mg (120%)
Kalij 100 mg 300 mg (15%)
Vitamin C 50 mg 150 mg (188%)

*PDV = priporočen dnevni vnos v %
*<0,1 g laktoze na 100 g izdelka (laktoza=mlečni sladkor)

Sestavine: sredstvo za povečanje prostornine sorbitoli, sredstva za uravnavanje kislosti kalijevi tartarati, magnezijev oksid, L-askorbinska kislina, magnezijeve soli citronske kisline, sredstvo za uravnavanje kislosti kalcijev karbonat, aroma (tropsko sadje), sredstvo za zgostitev natrijeva karboksimetil celuloza, sladili acesulfam K in sukraloza.

Garancija kakovosti:
Dr. Böhm® združuje koncentrirano moč narave z najnovejšimi znanstvenimi spoznanji. Tako s popolnoma usklajenimi sestavinami ustvarjamo zelo kakovostne izdelke, ki so namenjeni vašemu dobremu počutju.

Zdravila in prehranska dopolnila znamke Dr. Böhm® se proizvaja izključno v Avstriji, Nemčiji in Švici v skladu z najvišjimi farmacevtskimi standardi.

  • Proizvodnja v skladu z najvišjimi farmacevtskimi standardi
  • Optimalno doziranje in enostavna uporaba
  • Na voljo v lekarnah in specializiranih trgovinah

Dr. Böhm® – kakovost, ki gradi zaupanje.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem in pri sobni temperaturi.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze