Solgar Veganski prebavni encimi, tablete

 

Pakiranje: 50 tablet

Prehransko dopolnilo Solgar Veganski prebavni encimi vsebuje kompleks rastlinskih encimov, ki vsebuje lipaze, amilaze, proteaze, amiloglukozidaze in celulaze.

 

18,46 z DDV

Prednosti

 

✓ Naraven izvor.

✓ Brez sladkorja, soli, škroba, kvasa, soje, glutena in mlečnih sestavin ter brez umetnih arom ali barvil.

✓ Naravno obložena tableta.

✓ Steklena embalaža.

✓ Primerno za vegetarijance in vegane.

✓ Certifikat Dobre proizvodne prakse.

Opis

 

Kompleks rastlinskih encimov, ki vsebuje lipaze, amilaze, proteaze, amiloglukozidaze in celulaze.

Tablete so naravno obložene (vodna osnova), zaradi česar se po odprtju priložena vata ne vrže stran.
Izdelek ne vsebuje sladkorja, soli, škroba, kvasa, soje, glutena in mlečnih sestavin ter je formuliran brez uporabe umetnih arom ali barvil.
Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane.

Odmerjanje in način uporabe: Zaužijte 1-3 tableti na dan, priporočljivo med obrokom.

Sestava:

Sestavina V 3 tabletah
Encimi rastlinskega izvora: 432 mg
lipaze 258 FIP
amilaze 5832 SKB
proteaze 21600 HUT
amiloglukozidaze 19,8 AG
celulaze 324 CU

Sestavine: sredstvo za povečanje prostornine: manitol; mešanica encimov rastlinskega izvora v prahu (lipaze, amilaze, proteaze, amiloglukozidaze, celulaze); sredstvo za povečanje prostornine: maltodekstrin; sredstva proti sprijemanju: maščobne kisline, silicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kislin; sredstvo za zgostitev: guar gumi; aroma.

Garancija kakovosti:
Solgar – kakovost  brez kompromisov že 70 let.
Dejstva, kot so sinergistično delovanje, optimalne količine mikronutrientov, biorazpoložljivost ter mnoga druga o katerih razmišljamo danes, imajo svoje začetke v Solgarju.
Solgarjevi izdelki so formulirani tako, da zadovoljijo različne individualne potrebe in različne življenjske stile (npr. vegeterijanstvo, veganstvo, košer …). Kadarkoli je možno, formulirajo izdelke brez sladkorja, soli, škroba, kvasa, koruze, soje, pšenice, glutena in se izogibajo alergenom. Solgar nudi izdelke brez umetnih arom ali barvil. Prvi so uporabili naravno oblaganje tablet, ki temelji na vodi, namesto običajnega sredstva – šelaka. Uporabljajo kelirane oblike mineralov, ki omogočajo maksimalni izkoristek v telesu.
Solgar uporablja reciklirajoče temne stekleničke, ki ščitijo izdelke pred vplivi temperature, svetlobe in vlage ter na ta način ohranjajo učinkovitost in varnost izdelkov, saj je steklo edini material, ki kemično ne reagira z vsebino. Solgar svojih izdelkovne testira na živalih ter uporablja naravna, ekološka čistilna sredstva.
V Solgarju je kakovost več kot beseda – to je dobesedno način življenja
. Zato dosledno proizvaja znanstveno utemeljena prehranska dopolnila vrhunske kakovosti po standardih Dobre proizvodne prakse.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi.

Poreklo: Združene države Amerike

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Brez sladkorja, Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…