Magnex citrate + B6 chew, žvečljive tablete

 

Pakiranje: 100 tablet

Učinkovita kombinacija magnezijevega citrata in vitamina B6 v obliki žvečljivih tablet z osvežilnim okusom limone.

 

15,54 z DDV

Prednosti

 

✓ Ne vsebuje sladkorja, laktoze, glutena.

✓ Žvečljive tablete.

✓ Prijeten okus limone.

 

Opis

 

Magnex citrat 375 mg + B6 Chew vsebuje kombinacijo visoko absorpcijskega magnezijevega citrata in vitamina B6 v obliki žvečljivih tablet z osvežilnim okusom limone. Dve žvečljivi tableti vsebujeta 375 mg magnezija in 3 mg vitamina B6. Magnezij ima v telesu veliko pomembnih funkcij. Je pomemben mineral za živčni sistem in mišice, vključno s srčno mišico, saj prispeva k normalni funkciji mišic. Skupaj z vitaminom B6 magnezij prispeva tudi k sproščanju energije pri presnovi in ​​pomaga zmanjšati utrujenost.

Dnevni odmerek 2 tableti vsebujeta:

  • magnezij 375 mg          100%*
  • vitamin B6 3,0 mg         214%*

*priporočeni dnevni vnos (PDV)

Sestavine: Magnezijev citrat (magnezij), sladilo (ksilitol, sorbitol, steviol glikozidi), aroma (limona), sredstvo za povečanje prostornine (hidroksipropil celuloza), sredstva za glaziranje (magnezijeve soli maščobnih kislin), kislina (citronska kislina), piridoksin hidroklorid (vitamin B6).

Odmerjanje in način uporabe: Za odrasle 2 žvečljivi tableti na dan.

Garancija kakovosti: Vitabalans je finsko farmacevtsko podjetje, kjer je skrb za zadovoljstvo kupcev in strokovno javnost na prvem mestu. Lasten razvoj ter visoko kontrolirana proizvodnja predstavljata kakovost in varnost.
– Vitabalans izdelki so rezultat lastnega farmacevtskega in analitičnega razvoja, kliničnih študij, registracije in proizvodnje. Vse faze farmacevtske proizvodnje potekajo v lastnem podjetju in so skladne z visokimi standardi kakovosti, ki temeljijo na finski nacionalni zakonodaji ter evropski regulativi in predpisih.
– Pri proizvodnji upoštevamo visoka merila kakovosti. Proizvodnja Vitabalans izdelkov je vpeta v sistem GMP – sistem doseganja kakovosti, ki zagotavlja, da so izdelki dosledno proizvedeni in nadzorovani v skladu z ustreznimi standardi glede na njihov namen uporabe.
– Surovine, ki jih uporabljamo pri proizvodnji, izbiramo le pri zanesljivih in certificiranih dobaviteljih, s skrbno kontrolo kakovosti vhodnih surovin pa obenem zagotavljamo visoko kakovost končnih izdelkov.
– Vsi Vitabalans izdelki so brez laktoze in glutena, ostali pa v večini brez sladkorja in kvasa ter so primerni za vegane. Vitabalans izdelki so tako prilagojeni tudi alergikom in ljudem s posebnimi prehranjevalnimi zahtevami. Poleg tega veliko pozornost namenjamo tudi izbiri in uporabi dru­gih pomožnih sestavin ter dodajamo le tiste, ki so nujno potrebne in obenem varne za naše zdravje.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi.

Poreklo: Finska

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Brez sladkorja