Dr. Böhm Omega 3 kompleks, kapsule

 

Pakiranje: 30 kapsul

Dr. Böhm  Omega 3 complex je prehransko dopolnilo za srce, možgane in normalne vrednosti maščob v krvi.  Vsebuje 870 mg omega-3 maščobnih kislin in 30 mg koencima Q10 ter vitamina D in E.

 

17,74 z DDV

Prednosti

 

✓  Visoko dozirane omega 3 maščobne kisline (860 mg omega-3 maščobnih kislin v eni kapsuli);.

✓ 30 mg koencima Q10.

✓ Vitamina D in E.

✓ Prečiščeno ribje olje malih hladnovodnih rib, strogo preverjeno glede vsebnosti škodljivih snovi.

✓ Zaradi zakasnjenega sproščanja sestavin je izdelek brez vonja in okusa ter ne povzroča spahovanja.

✓ Izdelan in preverjen po farmacevtskih merilih kakovosti.

✓ Primerno tudi za osebe, ki so na dieti z omejenim vnosom joda.

✓ Ne vsebuje laktoze, kvasa, glutena, umetnih azobarvil in konzervansov.

Opis

 

Dr. Böhm  Omega 3 complex kapsule vsebujejo 870 mg omega-3 maščobnih kislin in 30 mg koencima Q10 ter vitamina D in E.

Dr. Böhm  Omega 3 complex kapsule vsebujejo visoko koncentrirane omega-3 maščobne kisline iz visokokakovostnega ribjega olja, preverjenega glede vsebnosti škodljivih snovi. Inovativna kapsula omogoča zakasnjeno sproščanje sestavin v črevesju. Zato je prehransko dopolnilo brez vonja in okusa ter ne povzroča spahovanja.

  • Omega-3 maščobne kisline (kot so EPK in DHK) so pomembna hranila, ki imajo vlogo pri delovanju srca in možganov ter prispevajo k vzdrževanju normalne ravni trigliceridov v krvi.*
  • Koencim Q10 je odlično dopolnilo omega-3 maščobnih kislin. Vsaka celica našega telesa ga potrebuje za zagotavljanje oskrbe z energijo.
  • Vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema.
  • Vitamin E ohranja učinkovitost in obstojnost občutljivih nenasičenih maščobnih kislin in pomaga zaščititi celice pred oksidativnim stresom.

*Koristni učinek doprinosa k normalnemu delovanju srca se doseže z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK. Koristni učinek doprinosa k ohranjanju normalnega delovanja možganov pa z dnevnim vnosom 250 mg DHK. Koristni učinek ohranjanja normalne ravni trigliceridov se doseže z dnevnim vnosom 2 g EPK in DHK. Skupnega dnevnega vnosa 5g EPK in DHK ne smete prekoračiti.

Odmerjanje in način uporabe: Dnevno zaužijte 1 do 3 cele kapsule z nekaj tekočine, najbolje med obroki. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Sestava:

Sestava 1 kapsula (*PDV) 2 kapsuli (*PDV) 3 kapsule (*PDV)
Olje hladnovodnih rib 960 mg 1920 mg 2880 mg
Ustreza količini omega-3 maščobnih kislin 860 mg 1720 mg 2580 mg
-EPK 500 mg 1000 mg 1500 mg
-DHK 260 mg 520 mg 780 mg
Vitamin D 5 µg (100%) 10 µg (200%) 15 µg (300%)
kar ustreza 200 i.e. 400 i.e. 600 i.e.
Vitamin E 6 mg (50%) 12 mg (100%) 18 mg (150%)
Koencim Q10 30 mg 60 mg 90 mg

*PDV = priporočen dnevni vnos v %

Sestavine: olje hladnovodnih rib, želatina, sredstvo za ohranjanje vlage glicerol, sredstvo za glaziranje etilceluloza, sredstvo proti sprijemanju silicijev dioksid, koencim Q10, voda, sojin lecitin, D-alfa-tokoferol, sredstvo za glaziranje natrijev alginat, barvilo železov oksid in hidroksid, holekalciferol.

Brez laktoze*, kvasa, glutena in svinjske želatine.

* <0,1g laktoze na 100 g izdelka (laktoza=mlečni sladkor)

Posebna navodila za uporabo: Primerno tudi za osebe, ki so na dieti z omejenim vnosom joda. Kapsule so primeren dodatek k zdravilom za zniževanje holesterola (statini). Nosečnicam in doječim materam priporočamo le 1 kapsulo dnevno. Osebam, ki uživajo zdravila proti strjevanju krvi (npr.varfarin), bolnikom z motnjo izločanja inzulina, osebam z odpornostjo tkiv na inzulin ter bolnikom s HIV, ki jemljejo inhibitorje reverzne transkriptaze priporočamo le 1 kapsulo dnevno.

Dr. Böhm® GARANCIJA KAKOVOSTI:
Dr. Böhm® združuje koncentrirano moč narave z najnovejšimi znanstvenimi spoznanji. Tako s popolnoma usklajenimi sestavinami ustvarjamo zelo kakovostne izdelke, ki so namenjeni vašemu dobremu počutju.
Zdravila in prehranska dopolnila znamke Dr. Böhm® se proizvaja izključno v Avstriji, Nemčiji in Švici v skladu z najvišjimi farmacevtskimi standardi.

  • Proizvodnja v skladu z najvišjimi farmacevtskimi standardi
  • Optimalno doziranje in enostavna uporaba
  • Na voljo v lekarnah in specializiranih trgovinah

Dr. Böhm® – kakovost, ki gradi zaupanje.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…