Regulatpro Arthro, tekočina + DARILO

 

Pakiranje: 350ml

DARILO knjiga Diagnoza: “Končno ozdravljeni!”, 144 strani

Regulatpro® Arthro je izjemno kakovostno, inovativno tekoče prehransko dopolnilo, ki naravno podpira sklepe, kosti, vezivno tkivo in ovojnice.

 

44,75 z DDV

Prednosti

 

✓ 100% naravno.

✓ Primerno za vegane.

✓ Brez glutena, laktoze, kvasa, barvil, konzervansov.

✓ Zmanjša bolečine pri dnevnih aktivnostih in v mirovanju.

✓ Vsebuje vitamin C, ki prispeva k tvorbi kolagena, za normalno vlogo kosti in hrustanca.

✓ Vitamin D in cink prispevata k ohranjanju zdravih kosti.

✓ Vitamin D prispeva k ohranjanju normalne mišične funkcije in k normalni absorpciji ter porabi kalcija in fosforja.

 

Opis

 

Regulatpro® Arthro je zakladnica, napolnjena z naslednjimi dragocenimi sestavinami: glukozamin, hialuronska kislina, kolagenski hidrolizat, dimetilsulfon (metilsulfonilmetan: MSM), glukuronolakton, vitamini, elementi v sledovih in vitalne učinkovine.

Motnje v gibanju imajo različne vzroke: to lahko nastane kot posledica nestabilnega okostja, težav s sklepi, vezmi in mišicami (ki premikajo sklepe), kot tudi težave z vezivnim tkivom, ki je spet okoli mišic. K temu pripomorejo še deformacija sklepov, poškodbe sklepov, preobremenitve, prekomerna telesna teža, starostno pogojena obraba in pomanjkanje gibanja.
Da bi zagotovili nemoteno delovanje vseh omenjenih anatomskih struktur, morajo biti te nenehno oskrbovane z mikrohranili in telesu lastnimi sestavnami.

Odmerjanje in način uporabe: Priporočljivo je, da se v prvih 5. tednih dnevno uživa 40 ml Regulatpro® Arthro; 20 ml pred zajtrkom in 20 ml pred večerjo. Za tem se lahko uživanje zniža na 20 ml dnevno (vzdrževalna količina). Ob vsakem zaužitju popijte kozarec negazirane vode. Pri želodčnih / črevesnih težavah se lahko Regulatpro® Arthro zaužije tudi med obroki ali se razredči v kozarcu vode. Prosimo, da pred uporabo steklenico dobro pretresete!

Sestavine: REGULATESSENZ® (kaskadno fermentiran koncentrat iz: vode, limon, fig, datljev, orehov, soje, čebule, kokosa, zelene, kalčkov fižola mungo, artičok, graha, prosa), voda, koncentrat slive, kolagen 12,5%, koncentrat hruške, glukozamin hidroklorid (iz rakcev) 1,5%, L-askorbinska kislina 0,8%, dimetilsulfon 0,75%, glukuronolakton 0,5%, hialuronska kislina 0,15%, cinkov klorid 0,05%, holekalciferol 0,015%, bakrov sulfat 0,0025%, natrijev selenat 0,0003%.

Garancija kakovosti: Več kot 70 let raziskav in razvoja za vaše zdravje!
Filozofija podjetja: Iz življenja – za življenje – za živeče!

Izdelek je ekskluzivno proizveden v podjetju Dr. Niedermaier Pharma GmbH. S trženjem naravnih biokoncentratov in kozmetike Regulat se ukvarja podjetje EnzymPro AG, ki ima sedež v Švici.
Izdelki podjetja Dr. Niedermaier Pharma GmbH so proizvedeni po najvišjih kakovostnih kriterijih in po striktno določeni in preverjeni patentirani metodi – Kaskadna fermentacija™. V tem unikatnem procesu se aktivne učinkovine iz sadja, zelenjave in oreškov sprostijo in postanejo visoko biorazpoložljive za telo.
Vizija podjetja je postati vodilna svetovna blagovna znamka na področju naravnih fermentiranih izdelkov in naravne kozmetike v naslednjih desetih letih. Gre za patentirane kurativne izdelke za zdravje in lepoto z obsežno znanstveno podlago. Trajnostni razvoj in stabilna rast. Premium kakovostni standardi.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Ne uporabljajte kot nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano kot tudi ne za zdrav življenjski slog. Hranite izven dosega majhnih otrok.

Poreklo: Nemčija

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno